spot_img

Wolff: «Ο Horner πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις»

Καθόλου χαρούμενος από το ξαφνικό ενδιαφέρον της Red Bull Racing και του Christian Horner για τον George Russell.

Ο Christian Horner επέλεξε να βρεθεί μετά από καιρό στο προσκήνιο. Ο επικεφαλής της Red Bull Racing δήλωσε πως ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της αυστριακής ομάδας τον George Russell της Mercedes.

To συμβόλαιο του Βρετανού ολοκληρώνεται στο τέλος του 2025 και σε περίπτωση που ένας εκ των Max Verstappen ή Sergio Perez αποχωρήσει από τη Red Bull, τότε ο οδηγός της Mercedes είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Οι δηλώσεις του Horner έφτασαν στα αφτιά του επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, ο οποίος δεν ενθουσιάστηκε. Ερωτώμενος από το Skysports για τα λεγόμενα του Horner, ο Βολφ δήλωσε:

«Ο Christian  πάντα προσπαθεί να προκαλέσει. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο George είναι οδηγός της Mercedes, ανέκαθεν ήταν οδηγός της Mercedes και ελπίζω να μείνει για πάντα οδηγός της Mercedes».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο Βολφ τους τελευταίους μήνες αναφερόταν συνεχώς στο ενδεχόμενο ο Max Verstappen να αποχωρήσει από τη Red Bull Racing και να πάει στη Mercedes. Ωστόσο ο Αυστριακός τόνισε πως θα είναι πάντα ξεκάθαρος με τους οδηγούς του, εάν έχει συνομιλίες με άλλους:

«Πρέπει να είμαι ευθύς και ξεκάθαρος με τους οδηγούς μου. Όπως έχω ξαναπεί, ναι ξαφνιάστηκα από τον Lewis όταν υπέγραψε στη Ferrari, αλλά δεν έχω προβεί σε συζητήσεις με κανέναν οδηγό για να δημιουργήσω εντυπώσεις όταν δίνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στον George Russell και τον Kimi Antonelli. Αυτό έχω πει. Δεν συνομιλώ με κανέναν και δεν κάνω δεύτερες σκέψεις για το τι θα κάνουμε το 2026 γιατ προηγούνται το 2024 και το 2025. Εάν υπάρξει κάποιο “φλερτ” με άλλον οδηγό θα το γνωρίζουν οι George και Kimi. Θα το γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή, πάντα ήμουν ανοικτός σε αυτά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles