spot_img

MotoGP, Ταϊλάνδης : Ο Marquez κυρίαρχος στις δοκιμές της Παρασκευής

Ο Marc Marquez ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις χρονομετρημένες ελεύθερες δοκιμές του MotoGP στην Ταϊλάνδη και την πίστα Τσανγκ. 

Στην εξαντλητική ζέστη και υγρασία της πίστας στο Μπουριράμ, όπου διεξάγεται το GP Ταϊλάνδης για το MotoGP, οι αναβάτες βγήκαν για στη χρονομετρημένη περίοδο δοκιμών για να διεκδικήσουν μία θέση στη 10άδα που περνάει απευθείας στο Q2 των κατατακτήριων του Σαββάτου. Ταχύτερος σε αυτήν τη διαδικασία, και μάλιστα με ρεκόρ πίστας ήταν ο φορμαρισμένος Μαρκ Μάρκεθ με την Gresini Ducati, σημειώνοντας ταυτόχρονα νέο ρεκόρ πιστας.

Πίσω από τον Ισπανό ακολούθησαν οι δύο διεκδικητές του τίτλου, με τον Χόρχε Μαρτίν της Pramac να είναι λίγα χιλιοστά ταχύτερος από τον Πέκο Μπανάια της εργοστασιακής Ducati Lenovo. Η κυριαρχία των Ducati συνεχίστηκε και στην 4η θέση, με τον Ενέα Μπαστιανίνι, ενώ «έσπασε» στην 5η θέση, όπου βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες με την Aprilia.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι με την άλλη Pramac ήταν 6ος, ενώ στην 7η θέση ακολούθησε ο «πονεμένος», από τις πτώσεις της περασμένης εβδομάδας, Πέδρο Ακόστα με την GasGas Tech3. Οι Άλεξ Μάρκεθ, Μάρκο Μπετζέκι και Ζοάν Ζαρκό συμπλήρωσαν την πρώτη 10άδα.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ταϊλάνδης θα αρχίσουν στις 6:50 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Αποτελέσματα Ελεύθερων Δοκιμών, MotoGP, Ταϊλάνδης

fp2

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles