spot_img

Άγνωστο το τι θα γίνει στην Αργεντινή σύμφωνα με τον Rossi

O Valentino Rossi μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα ελαστικά.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής είχε μια θετική εμφάνιση στο Κατάρ τερματίζοντας στην 3η θέση, πίσω από τους Andrea Dovizioso και Marc Marquez. Ένα λάθος του όμως στη προσπάθεια να περάσει τον Johann Zarco, του στέρησε δύο θέσεις και χρόνο στη μάχη για τη νίκη.

Τώρα ο Rossi αναφέρθηκε στο τι αντιμετώπισε στο Κατάρ και το πως αυτό επιρρεάζει τον αγώνα της Αργεντινής.

Στις κατατακτήριες δεν ήμουν ικανοποιημένος με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας επειδή κάναμε αλλαγές για να συντηρήσουμε όσο καλύτερα γίνεται το μπροστινό ελαστικό. Χάναμε όμως σε ταχύτητα κι έτσι για τον Αγώνα είπα να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε γρήγοροι. Αν το λάστιχο αντέξει θα ήταν εντάξει, αλλιώς “ciao”. Κάναμε ένα καλό βήμα στο ζέσταμα και βελτιώσαμε την πρόσφυσή μας στις εξόδους των στροφών, κάνοντας καλή δουλειά με τα ηλεκτρονικά. Φέτος, όπως και πέρυσι, το καλό και το κακό είναι ότι από πίστα σε πίστα η ισορροπία των μοτοσυκλετών θα διαφέρει. Θα είναι μεγάλη. Επομένως ναι, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει στην Αργεντινή.

Τέλος, μίλησε για τις επιλογές των ομάδων να επιλέγουν συγκεκριμένου τύπου ελαστικά για τον κάθε αγώνα.

Για μένα η επιλογή ανάμεσα στα ελαστικά της Michelin έχει να κάνει περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα, παρά με τον αναβάτη. Το σκληρό μπροστά είναι το καλύτερο για τις Honda, ενώ για εμάς είναι το μεσαίο. Η επιλογή εξαρτάται από τη μοτοσυκλέτα κι όχι από το οδηγικό στυλ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles