spot_img

Alonso: «Καλύτερος οδηγός της F1 ο Verstappen το 2019»

Ο Fernando Alonso πιστεύει πως ο Max Verstappen έχει αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο από όλους τους οδηγούς της φετινή χρονιάς στην F1.

Ο Ισπανός απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα μονοθέσια, αγωνιζόμενος στο WEC όπου ανακηρύχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ενώ πλησιάζει η πρώτη του εμφάνιση στο Rally Dakar. Επιπλέον το περασμένο Γενάρη νίκησε μαζί με τους Jordan Taylor, Regner van der Zande και Kamui Kobayashi στο #10 Konica Minolta Cadillac DPi τις 24H της Daytona, ενώ είχε και την αποτυχημένη προσπάθεια να προκριθεί στον αγώνα του Indy 500 με την ομάδα της McLaren.

Τώρα ο Alonso μίλησε για την τωρινή κατάσταση στην F1 και ξεχώρισε τον Max Verstappen ως τον καλύτερο οδηγό φέτος, όμως αναγνωρίζει επίσης τους κινδύνους που έρχονται με το οδηγικό του στυλ.

Στην F1 είναι δύσκολο να διαλέξεις τον καλύτερο, καθώς αυτό μπορεί να αλλάξει από χρονιά σε χρονιά και από μονοθέσιο σε μονοθέσιο. Υπάρχει όμως λόγος που οι οδηγοί αυτοί είναι εκεί. Δεν είναι από τύχη αλλά επειδή είναι οι καλύτεροι. Υπάρχουν οδηγοί που είναι γρήγοροι στον ένα γύρο και άλλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, άλλοι στις εκκινήσεις και άλλοι είναι πολύ επιθετικοί. Θα έλεγα πως τώρα ο καλύτερος είναι ο Max Verstappen. Είναι ένας οδηγός που μου αρέσει. Τον είδα φέτος στη τηλεόραση και μου άρεσε διότι ήταν συνεχώς σε θέση επίθεσης. Αν τον δεις να είναι 3ος και να πλησιάζει τον δεύτερο, ξέρεις πως δεν θα μείνει εκεί. Γνωρίζεις πως κάποια στιγμή θα επιχειρήσει να κάνει κίνηση και αυτό είναι συναρπαστικό για τους οδηγούς. Αλλά αυτή η επιθετικότητα μπορεί να σε κάνει να χάσεις θέσεις, διότι προκαλεί πολλά προβλήματα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την ισορροπία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles