spot_img

Alonso κατά Hamilton και Verstappen: «Δεν έφτιαξαν τις ομάδες τους»

Ο Fernando Alonso δεν έχασε την ευκαιρία να «την πει» στους Lewis Hamilton και Fernando Alonso.

Ένας οδηγός που γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω του είναι ο Fernando Alonso. Είτε με την οδήγησή του εντός πίστας, είτε με team radios που μένουν στην ιστορία ή με αμφιλεγόμενες και τολμηρές απόψεις, ο Ισπανός γνωρίζει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και το εφαρμόζει με κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά ο 42χρονος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναφέρθηκε στους Lewis Hamilton και Max Verstappen. Οι δυο τους έχουν μονοπωλήσει τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και έχουν απολαύσει μεγάλες στιγμές κυριαρχίας.

O Alonsoρωτήθηκε από την Telegraph σε τι διαφέρει από τους δύο πολυπρωταθλητές των Mercedes και Red Bull Racing.

«Οι Hamilton και Verstappen δεν έφτιαξαν τις ομάδες τους. Απλά άλλαξαν οι κανονισμοί. Όταν ο Lewis πήγε στη Mercedes δεν έφτιαξε τίποτα. Μία αλλαγή στους κανονισμούς τον βοήθησε. Όταν ο Max πήγε στη Red Bull από την Toro Rosso ο Hamilton κέρδιζε ακόμα τα πάντα. Δεν έφτιαξε μια ομάδα νικητή. Το 2021 ήταν οι δυο τους πολύ κοντά και τώρα με την αλλαγή των κανονισμών η Red Bull κερδίζει όλους τους αγώνες. Γενικά, πρέπει να είσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή».

Πέρα από τους ισχυρισμούς του Alonso, είναι δεδομένο πως δίχως τους Hamilton και Verstappen τόσο η Mercedes όσο και η Red Bull Racing δεν θα είχαν τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Μένει να δούμε πώς ο Ισπανός μπορεί να συνεισφέρει στην Aston Martin ώστε να την οδηγήσει σε αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή/podcast Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles