spot_img

Alonso: «Κρίμα…»

Ο Fernando Alonso έμεινε απογοητευμένος μετά το πέρας του Q3 στο Μονακό, καθώς ο Max Verstappen του έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα.

Ο Fernando Alonso βρέθηκε αγκαλιά με την 23η pole position της καριέρας του και πρώτη μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Όμως λογάριασε δίχως τον Max Verstappen, καθώς πήρε την pole position στο Grand Prix Μονακό για 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Ο οδηγός της Aston Martin θα βρεθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και έχει διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας αμέσως μετά τη μάχη της pole στο Μονακό, ο Ισπανός ανέφερε.

«Νιώθω ωραία! Προφανώς η Pole Position σημαίνει πολλά εδώ στο Μονακό αλλά σήμερα ο Max ήταν λίγο πιο γρήγορος. Ήταν κρίμα. Η πρώτη σειρά του grid εδώ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο τελευταίος τομέας μοιάζει η αδυναμία μας σε αυτό το σιρκουί. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο, από πλευράς στρατηγικής, αν θα υπάρξει κακοκαιρία αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με τις προβλέψεις μας για το Grand Prix Μονακό. 

Έπειτα, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της αυριανής μάχης και όσα θα γίνουν όταν σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

«Είναι μικρή η απόσταση μέχρι την πρώτη στροφή, συνήθως έχουμε καλές εκκινήσεις φέτος ενώ ο Max είναι λίγο ασταθής. Ίσως αύριο να είναι μία από τις κακές του εκκινήσεις».

Δείτε το GP Σ. Αραβίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles