spot_img

Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Rossi

O Michael Van der Mark είναι τελικά ο εκλεκτός της Yamahaώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Valentino Rossi στον επόμενο αγώνα.

Ο Rossi έχει τεθεί εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα και το τελευταίο διάστημα, η ιαπωνική εταιρία έψαχνε τον αντικαταστάτη του. Ο Ολλανδός Van der Mark, αγωνίζεται για την Yamaha στα SBK και τώρα παίρνει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μία πίστα όπου οι απαιτήσεις από τους οδηγούς είναι υψηλές.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FiM, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να επιλέξει αντικαταστάτη για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ο επικεφαλής τώρα της Yamaha, Lin Jarvis, μίλησε για την επιλογή του Ολλανδού και το σκεπτικό γύρω από αυτή την απόφαση.

Ο Nakasuga είχε αντικαταστήσει τον Lorenzo το 2011 και ο Alex Lowes τον Smith πέρυσι. Έτσι αποφασίσαμε ότι και ο Van der Mark θα έπρεπε να πάρει μια ευκαιρία.

Από τη μεριά του, ο Van der Mark είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε, ενώ δεν έκρυψε πως ανυπομονεί να οδηγήσει την M1.

Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι πάνω σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο μιας και δεν έχω κάνει κάποιο τεστ προηγουμένως.

O Van der Mark, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Supersport, ενώ αγωνίζεται στα SBK από το 2015 με καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα την 4η θέση το 2016. Παλαιότερα, έχει αγωνιστεί στα 125cc και στην Moto2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles