spot_img

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Lorenzo μετά το Le Mans

Ο Jorge Lorenzo τερμάτισε στην 6η θέση στο GP Γαλλίας, με τον ίδιο να τονίζει πως ήταν πολύ σταθερός πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, ξεκίνησε από μία πολύ φτωχή 16η θέση τον αγώνα στο Le Mans, όμως η ταχύτητα που είχε, η τύχη και η δύναμη της GP17 τον έφεραν σε μία μη αναμενόμενη 6η θέση στην τελική κατάταξη.

«Η απόσταση των 24s από την κορυφή είναι μεγάλη. Οι μπροστά είχαν περίπου 0.6s καλύτερο ρυθμό από εμένα στην αρχή, ενώ και το να ξεκινάς τόσο πίσω δεν ήταν εύκολο, ειδικά για να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Στο δεύτερο μισό  με βοήθησαν οι πτώσεις… ήμουν όμως σταθερός, δεν νομίζω να ήμουν ποτέ τόσο σταθερός με την Ducati, λαμβάνοντας υπόψη ότι ποτέ δεν ήμουν τελείως άνετα με τo set-up. Θα πρέπει να δουλέψουμε και κυρίως με τα ελαστικά. Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, αλλά έχουμε μαζέψει πολλά δεδομένα μετά το τελευταίο τεστ».

Όσο για την βελτίωση την οποία ο ίδιος ένιωσε στον αγώνα, είπε:

«Στην Jerez είχαμε χρόνο την Παρασκευή να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα, εδώ βελτιώσαμε την Ducati αλλά όχι αρκετά. Σε κάποιες στροφές δυσκολεύτηκα να την κάνω να στρίψει όπως ήθελα. Στο δεύτερο μισό όμως ήμουν ανταγωνιστικός».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles