spot_img

Ανανεώνει σύντομα ο Sainz με τη Ferrari

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της Ferrari στο Πρωτάθλημα και τον Carlos Sainz να τερματίζει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο GP Μπαχρέιν, όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Όταν ο Sainz υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Scuderia Ferrari το 2021, ως αντικαταστάτης του 4-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Sebastian Vettel, πολλοί είχαν τις αμφιβολίες τους. Παρ΄όλα αυτά προσαρμόστηκε άμεσα, τόσο στο νέο περιβάλλον της ομάδας όσο και στο μονοθέσιο. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με συνολικά 4 βάθρα και στην 5η θέση του Πρωταθλήματος Οδηγών με 164.5 βαθμούς, πάνω από τον ομόσταυλο Charles Leclerc.

Διαβάστε επίσης: Η Red Bull μιλά για τα προβλήματα στο Μπαχρέιν

Όταν μετά την επιτυχία της ομάδας στο GP Μπαχρέιν, πετυχαίνοντας το 1-2 στο βάθρο, ρωτήθηκε για το ποιο θα είναι το μέλλον του με την Ferrari αποκάλυψε πως βρίσκονται πολύ κοντά σε νέα συμφωνία. Ο επικεφαλής της ομάδας μάλιστα, Mattia Binotto, δήλωσε:

Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε νέα συμφωνία με τον Carlos. Έχουμε συζητήσει ανεπίσημα αρκετά πάνω στο θέμα και απλά μένει να μπουν και γραπτώς οι υπογραφές.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Αν και κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο, ο Sainz δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στην πίστα. Δεν δίστασε όμως να κρύψει τον ενθουσιασμό του και να συγχαρεί την ομάδα και τον teammate του. 

Ήταν ένα αρκετά δύσκολο τριήμερο για μένα και η αλήθεια είναι πως ο ρυθμός μου στον αγώνα δεν ήταν καλός. Έχω αρκετή δουλειά για τις επόμενες ημέρες και πιστεύω θα επιστρέψω καλύτερος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα και μετά από δυο δύσκολες σεζόν δείχνουμε πως έχουμε επιστρέψει για τα καλά. Είμαστε πίσω στην μάχη της κορυφής, όπου και ανήκει πραγματικά η Ferrari. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Charles έκανε πολύ καλό αγώνα. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά για εμάς και τους οπαδούς μας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Θα καταφέρει η Ferrari να πετύχει την δεύτερη νίκη σερί αυτό το Σαββατοκύριακο, στο GP Σαουδικής Αραβίας;

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles