spot_img

Απογειώθηκε οδηγός στον αγώνα της Formula 3 (vid)

Ο οδηγός της Formula 3, Alex Peroni, γλύτωσε από ένα πολύ άσχημο ατύχημα που είχε στον πρώτο αγώνα του θεσμού στη πίστα της Monza, όταν απογειώθηκε το μονοθέσιό του και κατέληξε στους προστατευτικούς φράχτες.

Ο νεαρός βγήκε στη στροφή Parabolica λίγο εκτός αγωνιστικής γραμμής και στην άσφαλτο που έχει στρωθεί και, στη προσπάθειά του να επιστρέψει πίσω στη πίστα, έπρεπε να περάσει πάνω από το κερμπ που έχει τοποθετηθεί για να σταματήσει οδηγούς από το να ξεπερνάνε τα όρια της πίστας. Όμως, τα μονοθέσια της Formula 3 δεν είναι σαν της Formula 1 και πατώντας εκεί απογειώθηκε με τρομακτικό τρόπο, καταλήγοντας στους προστατευτικούς φράχτες και διαλύοντας το μονοθέσιο.

Ο Αυστραλός είχε το ατύχημα 4 γύρους πριν το τέλος του αγώνα, αλλά είναι καλά στην υγεία του και λαμβάνει τη φροντίδα των γιατρών στο ιατρικό κέντρο. Ο αγώνας τελείωσε υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας, με τον Robert Shwartzman να είναι ο νικητής. Η FiA αποφάσισε να βγάλει το εν λόγω κερμπ από την Parabolica, με τις εργασίες να καθυστερούν την έναρξη του Free Practice 3 της Formula 1 κατά 10 λεπτά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles