spot_img

Απογοήτευστη στην KTM μετά το Κατάρ

Η Αυστριακή ομάδα έθεσε ως στόχο τους βαθμούς στον πρώτο της αγώνα στο MotoGP, όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Οι Pol Espargaro και Bradley Smith είχαν μία πολύ δύσκολη πρεμιέρα για το 2017, με την μοτοσυκλέτα της KTM να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Όμως σύμφωνα με τους ίδιους, η πίστα του Losail ήταν αυτή που τους ταίριαζε λιγότερο απ’όλες.

Ο Bradley Smith έφυγε με ανάμεικτα συναισθήματα από το Κατάρ.

«Στόχος μας ήταν οι βαθμοί και φτάσαμε κοντά, αλλά ήταν απογοητευτικό που δεν το πετύχαμε για λίγο. Ο Pol έφτασε κοντά για τέσσερα δευτερόλεπτα και αν είχαμε ΕΔ4 και κατατακτήριες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Μέχρι τώρα δεν είχαμε ιδέα για τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στον αγώνα κι έτσι πηγαίναμε στο άγνωστο. Αν κοιτάξουμε όμως τη μεγάλη εικόνα, θέλαμε να τερματίσουμε και να πάρουμε όσα περισσότερα δεδομένα γινόταν και από αυτή την άποψη είμαστε χαρούμενοι».

Από την άλλη, ο Pol Espargaro μίλησε για την δυσκολία της RC16 να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της πίστας του Losail.

«Είναι σίγουρα η πιο αδύναμη για εμάς και για να είμαι ειλικρινής περιμέναμε να τα πάμε χειρότερα στον αγώνα. Όμως ήμασταν μόνο 1,6δ πιο αργοί στο γύρο κι έτσι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Ήμασταν τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από κάποιες Ducati και μια Honda. Η ομάδα είναι χαρούμενη πάντως. Η ΚΤΜ έγραψε ιστορία και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles