spot_img

Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο Toyota TS050 Hybrid (pics)

H Toyota αποκάλυψε το LMP1 αγωνιστικό της, με το οποίο ελπίζει να σπάσει τη κυριαρχία της Porsche στο WEC.

H Toyota αποκάλυψε το ανανεωμένο TS050 Hybrid, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα στις 6H του Silverstone.

Το αγωνιστικό αυτό, είναι η εξέλιξη του εντελώς καινούριου TS050 που παρουσίασαν οι Ιάπωνες την περασμένη σεζόν, με τις διαφορές να είναι οπτικά εμφανείς.

Ο κινητήρας παραμένει ο 2.4 λίτρων V6 turbo, όμως έχει βελτιωθεί στο μέγιστο δυνατό, ώστε να αυξηθεί η απόδοση και η αξιοπιστία που χτύπησαν την Toyota σε κρίσιμες στιγμές το 2016. Τα δύο υβριδικά συστήματα ERS, έχουν μειωθεί σε μέγεθος και βάρος και οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου να έχουν βελτιωθεί κι εκείνες σε απόδοση. Έτσι, η συνολική ιπποδύναμη ξεπερνά τα 1000 άλογα(κινητήρας+ERS). Η Toyota διατήρησε τα 8MJ στην υβριδική κλάση, η οποία είναι το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει.

Όσον αναφορά το αγωνιστικό εξωτερικά, παρατηρούμε πως το εμπρός μέρος έχει ανασηκωθεί πιο ψηλά, θυμίζοντας λίγο από το Audi R18 που είδαμε τη περσινή σεζόν. Επιπλέον μπορούμε να παρατηρήσουμε και αρκετές τρύπες στο αγωνιστικό, κάτι που σημαίνει πως βελτιώνεται η ροή αέρα και μειώνεται το drag.

Δύο TS050 Hybrid θα δούμε για όλη τη σεζόν, με το τρίτο να κάνει τη εμφάνισή του στο Spa και στο Le Mans. Στο #7 θα δούμε τους Jose-Maria Lopez, Mike Conway και Kamui Kobayashi, ενώ στο #8 τους Anthony Davidson, Sebastien Buemi και Kazuki Nakajima. Στο #9 θα έχουμε τους  Yuji Kunimoto, Nico Lapierre και Stephane Sarrazin.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles