spot_img

Απολύθηκε ο Hasegawa, προς την έξοδο η Honda

Δυσοίωνο πλέον το μέλλον της Honda στην F1,  που είναι με το ένα πόδι εκτός του σπορ.

Η είδηση πως η Honda απέλυσε τον Yusuke Hasegawa έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της F1. Οι Ιάπωνες είναι στην τρίτη τους σεζόν στην επιστροφή τους στο σπορ ως προμηθευτές κινητήρων, όμως όλα δείχνουν να πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Hasegawa είναι ο επικεφαλής του Ιαπωνικού τμήματος στην F1, φαίνεται πως δεν πήρε ποτέ σοβαρά τη δουλειά του και αυτό τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Από την McLaren η θέση τους ήταν ξεκάθαροι από τη περσινή σεζόν ζητούσαν την απομάκρυνση του Hasegawa άμεσα.

Όμως φαίνεται πως η υπομονή τους τελείωσε και όλα άλλαξαν δραματικά στο GP Αυστραλίας. Εκεί, ο Hasegawa εμφανίστηκε την Παρασκευή μετά από ένα τρελό hangover με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατεί τη στιγμή. Ο Ιάπωνας φέρεται να γύρισε πολλά μπαράκια το βράδυ της Πέμπτης στη Μελβούρνη, με τον λογαριασμό να τον χρεώνει στον Zack Brown.

Αποκλειστικές πληροφορίες του automotonews μέσα από την ομάδα κάνουν λόγο πως ο Ιάπωνας στο διάστημα ανάμεσα στο FP1 και FP2 φωνάζει συνθήματα. Μερικά από αυτά ήταν «Alonso κεφτέ, πρωτάθλημα ποτέ», «Ο Dennis είναι θεός, ο Zack απλά χοντρός», «Martin Whitmarsh ολέ ολέ oλέ» και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να ξεστομίσουμε.

Μετά από αυτό, ο Eric Boullier, μαζί με ακόμη δύο φρεσκοξυρισμένους σωματώδης ανθρώπους(κατευθείαν από το μπαρμπέρικο του MTC) απομάκρυναν με τις κλωτσιές τον Hasegawa εκτός paddock. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ξαναείδαμε το τριήμερο.

Όπως ήταν λογικό, υπήρξε άμεση δράση από τους Ιάπωνες στο εργοστάσιο με τον Hasegawa να παίρνει δρόμο και το project F1 να είναι ίσως στη τελευταία του σεζόν.

Με την Honda πλέον εκτός F1, δημιουργείται ένα νέο σίριαλ για τη προμήθεια κινητήρων, με Sauber και McLaren να θέλουν να κερδίσουν τη καρδιά της Mercedes για έναν κινητήρα την επόμενη χρονιά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles