spot_img

Αποσύρεται από το MotoGP ο Lorenzo;

Ο Jorge Lorenzo αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τις φήμες να τον θέλουν εκτός αγώνων.

Ο 3-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP διανύει τη χειρότερη του σεζόν στους αγώνες, έχοντας μια σειρά από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον έχουν αφήσει πίσω. Τα αποτελέσματά του είναι κάτι χειρότερο από απογοητευτικά, με τη μετακίνηση του στη Honda να αποδεικνύεται πιο δύσκολη από οποιαδήποτε άλλη.

Στην Ducati ο Lorenzo κατάφερε με τις αλλαγές που είχε κάνει ο ίδιος με την ομάδα να πάρει νίκες το 2018, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν και η ιστορία από εκεί και πέρα μας έφερε σε αυτό το σημείο.

Η Dorna ανακοίνωσε πως έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για τις 3μμ τοπική ώρα στη Βαλένθια για τον Lorenzo και μένει να δούμε αν θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από το MotoGP. Ο Ισπανός μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως το διαζύγιο είναι ίσως η καλύτερη λύση και για τους δύο.

Αν ο Lorenzo αποχωρήσει από το MotoGP, φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Johann Zarco, ο οποίος αντικαθιστά τον Takaagi Nakagami στην LCR Honda και στους δύο αγώνες μέχρι στιγμής έχει κερδίσει και με το παραπάνω τον οδηγό της εργοστασιακής ομάδας. Μπορεί στη Μαλαισία να εγκατέλειψε, όμως πριν τον ρίξει κάτω ο Joan Mir ήταν μέσα στη 10άδα.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles