spot_img

Αρνήθηκε πρόταση να επιστρέψει στην F1 o Maldonado

O Pastor Maldonado παραδέχθηκε, πως του έγινε πρόταση από ομάδα της F1 να επιστρέψει στην F1, όμως δεν ήταν σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Ο οδηγός από την Βενεζουέλα, έχασε την θέση του στο grid της F1, όταν η Renault τον αντικατέστησε με τον Kevin Magnussen στις αρχές του 2016. Η αποχώρηση του Nico Rosberg από την ενεργό δράση, έδωσε ελπίδες στον Maldonado πως θα επιστρέψει, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, αρνήθηκε μια θέση σε ομάδα για την φετινή χρονιά, καθώς δεν θα ήταν σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

«Έχω την εμπειρία και είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στο grid τη φετινή σεζόν. Ήμουν πολύ κοντά στο να επιστρέψω, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Αλλά αν δεν νιώθω άνετα και δεν έχω τις διαβεβαιώσεις που θέλω, είναι καλύτερα να μείνω μακριά, οπότε αρνήθηκα την πρόταση».

Ο Maldonado συνέχισε, λέγοντας πως κατ’επιλογήν του δεν αγωνίζεται φέτος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους αγώνες.

«Δεν νομίζω πως ο χορηγός μου παίζει ρόλο. Μια επιστροφή στην F1 είναι ακόμα πολύ πιθανή. Δεν είμαι εδώ, γιατί δεν θέλω να είμαι εδώ τώρα. Όταν ένα πρωί ξυπνήσω και πω “οκ, ώρα να επιστρέψω”, τότε θα το κάνω. Θα κάνω κάτι φέτος, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω τι».

Ο Maldonado κέρδισε το πρωτάθλημα του GP2 το 2010, ενώ στην F1 αγωνίστηκε στις Williams και Lotus από το 2011 έως το 2015, παίρνοντας μία νίκη στην Ισπανία το 2012.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles