spot_img

Αυτό είναι το πλάνο αναβαθμίσεων της Ferrari

To πλάνο της Scuderia Ferrari για αναβαθμίσεις στην SF-23 αποκαλύφθηκε (καταλάθος) από τον Carlos Sainz και πλέον ελπίζει σε αγωνιστική ανάκαμψη.

Στο Grand Prix Μαϊάμι, η Scuderia Ferrari παρουσίασε την πρώτη της σημαντική αναβάθμιση στη φετινή σεζόν της Formula 1. Το αναβαθμισμένο πάτωμα «κούμπωσε» στα μονοθέσια των Charles Leclerc και Carlos Sainz, όμως η ιταλική ομάδα δεν αξιοποίησε την πλήρη δυναμική του.

Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να ολοκληρώσει το πρώτο πρόγραμμα αναβαθμίσεων, κάτι το οποίο θα γίνει στο Grand Prix Ισπανίας, στις αρχές Ιουνίου. Αυτό δεν το επιβεβαίωσε η ομάδα δια χειρός του επικεφαλής της, Fred Vasseur, αλλά ο Carlos Sainz.

Ο Ισπανός οδηγός, τερμάτισε στην 5η θέση στο Μαϊάμι και με δηλώσεις του στο formu1auno, αποκάλυψε τις αναβαθμίσεις που ετοιμάζει η Ferrari για τους επόμενους αγώνες.

«Στη φάση που βρισκόμαστε, πρέπει να προσπαθήσουμε πολλά διαφορετικά πράγματα για να κατανοήσουμε τους λόγους που υστερούμε στον αγώνα. Περισσότερες αναβαθμίσεις θα έχουμε για τον αγώνα της Ίμολα και θα μας βοηθήσουν. Θα ήμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Όμως στη Βαρκελώνη θα αλλάξουμε την εμφάνιση του μονοθεσίου μας με τις αναβαθμίσεις που θα έχουμε εκεί. Θα ακολουθήσουμε διαφορετική κατεύθυνση με τις αναβαθμίσεις και ευελπιστούμε να βελτιώσουμε το ρυθμό αγώνα μας».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η SF-23 θα αλλάξει οπτικά, καθώς το ιταλικό εργοστάσιο εξελίσσει νέα sidepod, τα οποία θα βελτιώσουν την αεροδυναμική απόδοση. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα ακολουθήσει το δρόμο που έχει χαράξει η Red Bull Racing από πλευράς σχεδιασμού στο πλαϊνό μέρος του μονοθεσίου. Ωστόσο, αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο διαχύτη στην Ισπανία που παίρνει έμπνευση από το μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας.

Εκτός από τη Ferrari και η ομάδα της Mercedes-AMG θα αλλάξει την εμφάνιση του μονοθεσίου της στην Ίμολα. Το γερμανικό εργοστάσιο, ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, το οποίο ενδέχεται να βάλει τέλος στην αεροδυναμική φιλοσοφία των zero-pods.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν οι αναβαθμίσεις των Ferrari και Mercedes θα είναι αρκετές για να σταματήσουν την κυριαρχία της Red Bull Racing.

Δείτε το Grand Prix ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles