spot_img

Boullier: «Η McLaren θα κερδίσει ξανά»

Ο Eric Boullier πιστεύει πως το 2018 η McLaren θα αναγεννηθεί, ενώ έθεσε ως στόχο τη 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η ομάδα του Woking βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την Honda και σίγουρα η συνεργασία αυτή ήταν το λιγότερο αποτυχημένη. Τα πράγματα το 2017 είναι χειρότερα απ’ότι το 2015, πράγμα που οδήγησε την McLaren να βάλει τέλος στη τραγική αυτή κατάσταση.

Ως αποτέλεσμα, η Renault θα είναι αυτή που θα προμηθεύει με κινητήρες την McLaren το 2018 και αυτό φέρνει έναν αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας. Ο Boullier θέτει υψηλούς στόχους για το 2018, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της νίκης.

Για το 2018, ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά ελπίζω να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό, όπως μία νίκη έπειτα από τόσα χρόνια. Δεν θα αρχίσω να δημιουργώ ψεύτικες επιθυμίες και ελπίδες, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε ξανά, το λιγότερο.

Η τελευταία νίκη της McLaren είναι πίσω στο μακρινό και χαοτικό GP Βραζιλίας το 2012, ενώ το τελευταίο βάθρο είχε έρθει στο GP Αυστραλίας το 2014. Ο Boullier συνέχισε λέγοντας πως η McLaren πρέπει να επιστρέψει στις κορυφαίες τρεις ομάδες του σπορ, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Πάντα ήμασταν στις κορυφαίες τρεις θέσεις. Όμως, τα τελευταία τρία χρόνια είμαστε πολύ μακριά από αυτές τις θέσεις. Οπότε επιλέξαμε την Renault ώστε να έχουμε έναν καλύτερο κινητήρα ώστε να επιστρέψουμε σε αυτές τις θέσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles