spot_img

Brawn: «Αριστούργημα ο αγώνας του Hamilton στην Τουρκία»

Ο Ross Brawn πιστεύει πως τα επιτεύγματα του Lewis Hamilton δεν οφείλονται αποκλειστικά σε ένα κορυφαίο μονοθέσιο.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της F1 μίλησε για έναν από τους καλύτερους αγώνες που είδαμε στο 2020. Το Intercity Park στην Κωνσταντινούπολη είχε νέα άσφαλτο και η πρόσφυση ήταν μηδαμινή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε απρόσμενα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 29 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στις βρόχινες κατατακτήριες δοκιμές, ο Lance Stroll έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και πήρε την pole position. Στον αγώνα όμως είδαμε μια εκπληκτική εμφάνιση από τον Hamilton, ο οποίος με πολύ φθαρμένα ελαστικά κατάφερε να πάρει την νίκη που του έδωσε το 7ο Πρωτάθλημα.

Τώρα, ο Brawn μίλησε για το GP Τουρκίας και τον τρόπο με τον οποίο οδήγησε ο Hamilton στον συγκεκριμένο αγώνα.

Είχαμε πολλά αρνητικά σχόλια για το οδόστρωμα, την πρόσφυση και τις συνθήκες της πίστας. Είχαμε όμως έναν από τους καλύτερους αγώνες. Νομίζω πως όλοι έμαθαν κάτι από αυτό. Είχε πολύ ενδιαφέρον το πώς οι πιο έμπειροι οδηγοί αντιμετώπισαν τις συνθήκες αυτές. Ο Lewis έκανε έναν τρομερό αγώνα. Εάν κάποιος πιστεύει πως επειδή έχει το ταχύτερο μονοθέσιο κερδίζει, καλύτερα να δει εκείνον τον αγώνα διότι ήταν ένα αριστούργημα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #36 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.
Διαβάστε επίσης: Πάρε μέρος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Ο Brawn είχε μια άκρως πετυχημένη καριέρα, έχοντας συνεργαστεί με τον Michael Schumacher από τα δύο Πρωταθλήματα στην Benetton μέχρι και την κυριαρχία της Ferrari. Φέτος, είδε τον Βρετανό να φτάνει τον Γερμανό σε Τίτλους όπως και να τον ξεπερνά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τώρα ο ίδιος εργάζεται μαζί με τις ομάδες και την FiA στην οριστικοποίηση των Τεχνικών Κανονισμών του 2022. Τα μονοθέσια θα αλλάξουν δραματικά, με την αεροδυναμική τους να στηρίζεται στο “Ground Effect”. Η F1 ευελπιστεί πως με τις αλλαγές αυτές, το racing θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles