spot_img

Carey: «Η Ferrari πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως όλες οι ομάδες»

To αφεντικό της F1, Chase Carey, έστειλε μήνυμα στην Ferrari πως το συμφέρον του σπορ συνάδει με τους οπαδούς και όχι με τις ομάδες.

Το μέλλον της F1 έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς οι συζητήσεις για την κατεύθυνση που θα πάρει τα επόμενα χρόνια όσον αναφορά τους κανονισμούς και όχι μόνο. Φυσικά, η κόντρα έχει ήδη ξεκινήσει με τις ομάδες, καθώς η Ferrari έχει τοποθετηθεί ανοικτά κατά των αλλαγών που θέλει να φέρει η Liberty στο σπορ.

Τώρα, ο Carey τονίζει πως το συμφέρον των οπαδών είναι πιο ψηλά από από αυτό των ομάδων, ενώ οι αλλαγές που θα φέρουν, θα κάνουν το σπορ καλύτερο.

Η Ferrari έχει μια ξεχωριστή σημασία και είναι ομάδα θρύλος, όμως πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως όλες οι ομάδες. Θέλουμε να παραμείνει μέλος της κατηγορίας. Θέλουμε να αλλάξουμε το σπορ προς το καλύτερο, όχι να αλλάξουμε τις ομάδες. Μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία, όμως ο πρωταρχικός στόχος είναι ένας, το συμφέρον των οπαδών έρχεται πρώτο. Πρέπει να βελτιώσουμε το show που προσφέρουμε στη πίστα. Η αεροδυναμική δεν βοηθά και όπως μου έχουν πει, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε ορισμένες πίστες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles