spot_img

Χαρούμενος με το βάθρο ο Mir αλλά…

Ο Joan Mir ήταν πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως ανέβηκε στο βάθρο στην Πορτογαλία, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ο Ισπανός ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο Portimao, κάνοντας αρχικά μια φοβερή εκκίνηση στον αγώνα. Για πολλούς γύρους πάλευε για την νίκη με τους Quartararo και Rins. Όμως στα τελευταία στάδια ο ρυθμός του έπεσε, χάνοντας μερικές θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 20 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ήταν αρκετά ικανός όμως να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων του, με τις πτώσεις να τον φέρνουν σε θέση βάθρου. Η σταθερότητα ήταν αυτή που του έφερε το Πρωτάθλημα το 2020 και εκεί στοχεύει και στο 2021.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του αγώνα του MotoGP στην Πορτογαλία.

Τώρα, ο Mir μιλάει για τον αγώνα που είχε στο Portimao και το γεγονός πως δυσκολεύτηκε με το εμπρός ελαστικό. Βέβαια σε αυτόν τον αγώνα δεν είχε μαζί του τον αρχιμηχανικό του, Frankie Carchedi.

Είμαι χαρούμενος για το βάθρο. Είχα κάποια προβλήματα με το μπροστινό αλλά κατάφερα να επιβιώσω από αυτά. Στο τέλος ήθελα να περάσω τον Bagnaia που έχανε λίγο στους τελευταίους γύρους, αλλά υπερασπίστηκε σωστά τη θέση του και μου έκλεισε όλες τις πόρτες. Είναι περίεργο γιατί στο ζέσταμα όλα πήγαν μια χαρά. Πάντως είχα και πέρυσι ένα παρόμοιο πρόβλημα στην Aragon. Φέτος ήταν η πρώτη φορά. Πρέπει να το δούμε γιατί αν εμφανιστεί και πάλι, ίσως τα πράγματα να μην πάνε τόσο καλά. Το πρωί με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες δεν είχαμε πάντως τέτοιο θέμα. Ήταν δύσκολα χωρίς τον Frankie, αλλά ο Tom O’Kane ήταν πραγματικά πολύ καλός κι αυτό το βάθρο είναι μια ωραία επιβράβευση για εμάς. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι τόσο ευνοϊκό για τη μοτοσυκλέτα μας. Το Κατάρ, το Portimao, η Jerez τώρα αλλά και το Le Mans είναι δύσκολες πίστες. Χάνουμε σε ταχύτητα. Η Yamaha τα πηγαίνει περίφημα και η Ducati έχει κάνει πρόοδο, αλλά εμείς κερδίζουμε σε άλλους τομείς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει ο Mir να διεκδικήσει τη νίκη στο GP Ισπανίας σε δύο εβδομάδες;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles