spot_img

Δεν πιστεύει σε μετακίνηση του Hamilton στη Ferrari o Wolff

O Totto Wolff διέψευσε τις φήμες περί μετακίνησης του Lewis Hamilton στην Ferrari, μιας και ο ίδιος δεν του έχει φανερώσει κάτι.

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, ο Lewis Hamilton είχε δηλώσει πως είναι οπαδός της Ferrari, ενώ πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Sebastian Vettel δεσμευμένο με την Mercedes.

Ωστόσο, ο Toto Wolff δεν πιστεύει πως κάτι τέτοιο ισχύει, μιας και για τον ίδιο δεν έχει καμία σημασία για το τι λέγεται.

«Δεν γνωρίζω ποιος μίλησε για τον Lewis και την Ferrari, αλλά σίγουρα δεν είναι κανένας από την ομάδα ή τον ίδιο τον Lewis. Αυτό που έχει πει είναι πως είναι οπαδός της Ferrari, όπως όλοι είμαστε και πως είναι μια ομάδα που όλοι θα ήθελαν να οδηγήσουν. Τελεία. Είναι σε μία πολύ καλή ομάδα και οδηγεί το ταχύτερο μονοθέσιο προς το παρόν. Έχουμε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο ακόμα. Ότι λέγεται απ’έξω δεν έχει καμία σημασία για εμένα».

Ο ίδιος ο Hamilton μετά το Βρετανικό GP, “έπαιξε” με τον Τύπο και οι λέξεις που χρησιμοποίησε έκαναν πολλούς να λένε ότι μπορεί στο τέλος να κρεμάσει τα γάντια του. Όμως για εμάς, το πιο σημαντικό που δήλωσε ήταν:

«Πάντα θέλω να κερδίζω όλο και περισσότερο. Ακόμα κι αν σταματήσω, κάτι μέσα μου θα μου πει πως θέλω και κάτι παραπάνω, αλλά είμαι απόλυτα προσηλωμένος στο να πάρω το 4ο πρωτάθλημα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles