spot_img

Δεν βιάζεται να αποφασίσει τον teammate του Marquez η Honda

H oμάδα της Repsol Honda δεν πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα για το αν ο Dani Pedrosa θα παραμείνει στην ομάδα ή θα αντικατασταθεί.

Ο Ισπανός αναβάτης, είναι στο HRC από το 2006 και έχει περάσει όλη του τη καριέρα με το ιαπωνικό εργοστάσιο. Μπορεί πλέον να μην διεκδικεί πρωταθλήματα, όμως κάθε χρόνο γεύεται τη χαρά της νίκης. Όμως, η σταθερότητα του Pedrosa έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, όμως προς το παρόν δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι θα κάνει την επόμενη χρονιά.

Οι πιθανοί του αντικαταστάτες είναι οι Johann Zarco και Andrea Dovizioso, όμως ο πρώτος φαίνεται πως θα υπογράψει με την KTM, ενώ ο δεύτερος θα ανανεώσει με την Ducati.

O επικεφαλής της ομάδας, Alberto Puig, δήλωσε πως η περίπτωση του Pedrosa είναι εξαιρετική, όμως λόγο θα έχει και ο Marc Marquez στην απόφαση.

Ο Marquez ανανέωσε και θέλουμε να δούμε πως θα πάνε οι επόμενοι αγώνες. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, αυτό το ξεκαθαρίζω. Προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε στην ομάδα την καλύτερη επιλογή και ο Dani είναι εξαιρετική επιλογή. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είναι μαζί μας τόσα χρόνια. Όμως, είναι προφανές ότι όταν έχεις έναν τέτοιον οδηγό, σαν τον Marquez, θα ζητήσεις τη γνώμη του για τον δεύτερο οδηγό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles