spot_img

Διέρρευσε καταλάθος η νέα Supra; (pics)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες που φαίνεται να προδίδουν τη νέα γενιά της Toyota Supra, από ιαπωνικό περιοδικό.

Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τη τελευταία φορά που η Toyota έβγαλε μοντέλο της Supra, όμως εδώ και μερικούς μήνες, περιμένουμε με αγωνία ώστε να δούμε επιτέλους τη νέα γενιά ενός μοντέλου που έχει αφήσει ιστορία.

Τώρα, το Best Car Magazine εμφανίζει φωτογραφίες της νέας Supra, καθώς και μια πιο άγρια και επιθετική έκδοση της, η οποία ενδέχεται να αποτελέσει και το επόμενο GTE-homologation spec για τους αγώνες του WEC. Μάλιστα, μέσα στο περιοδικό, περιέχονται και τα τεχνικά στοιχεία του αυτοκινήτου.

Αναφέρεται πως θα παίρνει κίνηση από έναν turbo 3.0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 335 ίππων και 450 Νm ροπής. Επιπλέον, αναφέρει πως θα παρέχεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διαρροές επερχόμενων μοντέλων, οπότε πρέπει να είμαστε σκεπτικοί και επιφυλακτικοί με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ας περιμένουμε λοιπόν την έκθεση της Γενεύης, όπου η Toyota θα κάνει και την επίσημη παρουσίαση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles