spot_img

Δοκιμές Κατάρ: Κυριαρχία Yamaha με ταχύτερο τον Vinales

Ο Maverick Vinales ολοκλήρωσε τις χειμερινές δοκιμές του MotoGP για το 2020, έχοντας τον ταχύτερο χρόνο στο Κατάρ, ενώ η Honda περνάει κρίση.

Ο Ισπανός προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όπου δείχνει να έχει τη ταχύτερη μοτοσυκλέτα, τουλάχιστον στους πρώτους αγώνες, όμως ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Στη τελευταία ημέρα στο τεστ του Κατάρ, ο Vinales σημείωσε το 1:53.858 στον 69ο από τους 84 γύρους που συμπλήρωσε. Ο χρόνος αυτός ήταν ταχύτερος από τον εκείνον του Fabio Quartararo της 2ης ημέρας. Στη 2η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Franco Morbidelli για 0.033s, έχοντας εντυπωσιακή ταχύτητα στις δοκιμές, όμως συμπλήρωσε μόλις 52 γύρους. Πίσω του στη 3η θέση έχουμε την έκπληξη των δοκιμών, τη Suzuki του Alex Rins, o οποίος ήταν 0.2s μακριά από τη κορυφή των χρόνων.

Από την άλλη, ο Quartararo δεν βελτίωσε τον ταχύτερο γύρο της Κυριακής και έμεινε στη 4η θέση, μπροστά από την πρώτη Ducati που ήταν ο Jack Miller, 0.247s πίσω από τον Vinales. H δυνατή εικόνα της Suzuki επιβεβαιώθηκε στα χέρια του Joan Mir που έκλεισε τις δοκιμές στην 6η θέση της κατάταξης, μπροστά από την πρώτη Honda.

Στο HRC φαίνεται πως έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα, με τον Marc Marquez να δοκιμάζει την μοτοσυκλέτα του 2019 τη τελευταία ημέρα, δείχνοντας πως τα πράγματα στην ομάδα δεν είναι ιδανικά. Ο ταχύτερος χρόνος του ήταν στο 1:54.159 και ήταν 0.090s ταχύτερος του Taka Nakagami με την LCR Honda. Η πρώτη KTM βρέθηκε στην 9η θέση στα χέρια του Brad Binder, 0.4s πιο αργός από τον ταχύτερο χρόνο, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Andrea Dovizioso στην εργοστασιακή Ducati GP20.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Peco Bagnaia βρέθηκε 11ος, ενώ ο Valentino Rossi ήταν η πιο αργή Yamaha στην 12η θέση της κατάταξης, με μόλις 47 γύρους τη τελευταία ημέρα. Τα αδέρφια Espargaro με τον Aleix μπροστά από τον Pol ακολούθησαν τον Ιταλό, ενώ τρεις ακόμα Ducati συμπλήρωσαν τη κατάταξη. Ο Cal Crutchlow σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένος με την 18η θέση, ενώ τη τελευταία ημέρα δοκιμών έκλεισαν οι Oliveira, Lecuona, Alex Marquez και Bradley Smith.

Αποτελέσματα – Δοκιμές Κατάρ, Ημέρα 3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles