spot_img

Ευχαριστημένος για την επιστροφή στο ελαστικό του ’16 ο Marquez

Ο Marc Marquez ήταν πολύ ευχαριστημένος μετά το τεστ στην πίστα της Βαρκελώνης, ενώ ευχαριστήθηκε το νέο-παλιό εμπρός ελαστικό.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση σε ιδιωτικό τεστ δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου είναι ο επόμενος σταθμός του MotoGP για το 2017.

Εκεί δοκίμασε το ελαστικό του 2016, το οποίο θα χρησιμοποιείται στου επόμενους αγώνες.

«Το ελαστικό του ’16 δεν κουνιέται τόσο στις εισόδους των στροφών και είναι πιο σταθερό. Ρίξαμε πολύ το βάρος σ’ αυτό στο τεστ, διότι θα το έχουμε από το Mugello κι έπειτα. Ήταν ένα θετικό τεστ. Δουλέψαμε στις ρυθμίσεις και στα ηλεκτρονικά που ακόμα δυσκολευόμαστε λίγο. Μέσα από τη δουλειά, ολοκλήρωσα την ημέρα μ’ ένα καλό set-up και καλή αίσθηση από το μπροστινό».

Επιπλέον, ο Marquez μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το ελαστικό του ’17.

«Με αυτό του ’17 ένοιωθα πάντα μια μικρή κίνηση και γενικά λόγω του στυλ μου το υπερθέρμαινα. Τώρα με το εμπρός ελαστικό του ’16 έχουμε λιγότερα κουνήματα και είναι πιο σταθερό στους γύρους. Πρέπει όμως να το καταλάβουμε και στον αγώνα. Η γόμα έχει αλλάξει λίγο από πέρυσι σε φέτος. Πρέπει να το καταλάβουμε, αν και σε γενικές γραμμές ένοιωθα καλύτερα».

Τέλος, μίλησε για το νέο σικέιν που υπάρχει στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, το οποίο του άρεσε.

«Έχει ενδιαφέρον η νέα χάραξη. Είχαμε πολλές πτώσεις εκεί, έπεσα κι εγώ και ο Dani. Η τεχνική εκεί είναι δύσκολη και τελείως διαφορετική από πριν. Ειλικρινά μου άρεσε. Είναι όμως πολύ περίεργο που μου άρεσε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles