spot_img

Ευχαριστημένος με τις δοκιμές στο Indy ο Alonso

O Fernando Alonso λέει μετά τους πρώτους του γύρους με μονοθέσιο Indycar πως το μονοθέσιο πήγαινε μόνο του μετά από ένα σημείο.

Ο Ισπανός βρέθηκε στο Indianapolis Motor Speedway για να δοκιμάσει πρώτη φορά το μονοθέσιο της Dallara, DW12. O Alonso είχε καλύτερο μέσο όρο ταχύτητας 219.654 μίλια/ώρα(353.498 χλμ/ώρα), με το αφεντικό της ομάδας, Michael Andretti να λέει πως όλα πήγαν άψογα. Συνολικά, ο Nando συμπλήρωσε 55 γύρους στην Αμερικανική πίστα.

Τώρα ο Ισπανός, θέλει να βελτιστοποιήσει την αίσθηση που έχει από το μονοθέσιο.

«Ήταν διασκεδαστικά. Νομίζω πως είναι ένας καλός τρόπος να χτίσεις ταχύτητα. Ήταν πιθανόν λίγο δύσκολο στην αρχή, όμως στη συνέχεια ένιωσα καλά. Ελπίζω τώρα να βάλουμε μερικούς γύρους και να ξεκινήσουμε να νιώθουμε το μονοθέσιο, γιατί προς το παρόν το αυτοκίνητο πηγαίνει μόνο του. Δεν οδηγώ εγώ το αυτοκίνητο».

Ο Alonso πιστεύει πως πλέον όλα τώρα αρχίζουν για τον ίδιο, ενώ μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα της Andretti.

«Έχουμε ήδη 40 γύρους στο τσεπάκι μας, οπότε μπορούμε να βελτιώσουμε τις γραμμές μας, τα ανεβάσματα και κατεβάσματα και ποιες ταχύτητες θα χρησιμοποιούμε σε κάθε στροφή. Η ομάδα βοήθησε εντυπωσιακά. Το να τρέχεις μόνος είναι εντάξει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles