spot_img

Έκτακτο: Αποχωρεί ο Perez από τη Racing Point – Ανοίγει ο δρόμος για Vettel

Ο Sergio Perez θα αποχωρήσει από την ομάδα της Racing Point στο τέλος της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους λογαριασμούς του στα social media.

Η ιστορία για την δεύτερη θέση στην ομάδα του Silverstone το 2021 δείχνει να πλησιάζει στο τέλος της, με τον Μεξικανό να κάνει την πρώτη του κίνηση. Με μήνυμά του στα social media επιβεβαίωσε πως από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην ομάδα με την οποία αγωνίζεται από το 2014. Η είδηση αυτή φέρνει πλέον τον Sebastian Vettel μια ανάσα από το να ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του.

Η Racing Point θα αλλάξει όνομα σε Aston Martin, έπειτα από εξαγορά πακέτου μετοχών της βρετανικής εταιρίας από τον Lawrence Stroll, στον οποίο ανήκει η ομάδα της Formula 1. Η αλλαγή αυτή, σε συνδυασμό με την έλευση ενός 4-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, είναι μια επικοινωνιακή νίκη, φέρνοντας ένα μεγάλο όνομα στην πρώτη σεζόν του brand στο σπορ.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η ανακοίνωση για τον Γερμανό αναμένεται τις επόμενες ημέρες και θα πλαισιώσει τον Lance Stroll, έπειτα και από την αποχώρησή του από την Ferrari.

Η διαδικασία απαλλαγής από τον Perez δεν ήταν καθόλου εύκολη για την ομάδα. Ο Μεξικανός δεσμευόταν με πολυετές συμβόλαιο και, για να λύσουν τη συνεργασία τους οι δύο μεριές, έπρεπε να βρεθεί η σωστή νομική λύση.

Από τη μεριά του, ο Perez δεν έχει κάποιο σχέδιο Β όπως ανακοίνωσε, όμως οι Alfa Romeo και Haas ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles