spot_img

Εντυπωσιακό το νέο φέρινγκ της Ducati (pics)

H Ducati έφερε στο GP Τσεχίας το νέο της αεροδυναμικό φέρινγκ, το οποίο έκλεψε τα βλέμματα όλων στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Ο Jorge Lorenzo, ήταν ο αναβάτης που έκανε ντεμπούτο με το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ για την ιταλική ομάδα στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Αυτή είναι η εξέλιξη του φέρινγκ που είχαμε δει στις δοκιμές του Κατάρ πριν την έναρξη της σεζόν, όμως με διαφορετική σχεδίαση.

Σύμφωνα με την ίδια την Ducati, τα αεροδυναμικά φτερά που είναι πάνω από τον τροχό, προσφέρουν καλύτερη αεροδυναμική στις στροφές, χωρίς να μειώνει τη τελική ταχύτητα. Αυτό, ήταν το μεγάλο πρόβλημα της προηγούμενης έκδοσης, με τους υπεύθυνους της ομάδας να παίρνουν τον χρόνο τους στην εξέλιξη του φέρινγκ.

Για τα πρώτα αποτελέσματα, πρέπει να περιμένουν στη Ducati, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστούν στον αγώνα με τον νέο σχεδιασμό. Ο Lorenzo έκανε τον ταχύτερο γύρο του με το νέο φέρινγκ, οπότε θα φέρει πολύτιμα δεδομένα, ενώ ο Andrea Dovizioso έγραψε τον ταχύτερο χρόνο του FP2, με το παλιό φέρινγκ.

Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει αυτός ο νέος και πρωτοποριακός σχεδιασμός;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles