spot_img

Επέστρεψε στο γυμναστήριο ο Dovizioso – Στο τελικό στάδιο η ανανέωση με Ducati

Ο Andrea Dovizioso επέστρεψε γρήγορα σε διαδικασία άθλησης μετά την επέμβασή του, καθώς η έναρξη του MotoGP είναι λίγες εβδομάδες μακριά.

Ο Ιταλός είχε ατύχημα σε αγώνα Motocross και υπεβλήθη σε εγχείρηση στην αριστερή του κλείδα τις τελευταίες ημέρες. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και από την Ducati πήρε το πράσινο φως ώστε να πάρει μέρος κανονικά στον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP στη Jerez στις 17-19 Ιουλίου. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία αποθεραπείας και επισκεύτηκε ήδη το γυμναστήριο, ώστε να μπορέσει να είναι στη καλύτερη δυνατή φόρμα για τη πρεμιέρα.

Ταυτόχρονα στο παρασκήνιο, οι διαπραγματεύσεις για παραμονή του στην ομάδα συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στις υπογραφές για επέκταση της συνεργασίας τους, για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Ο Dovizioso έχει τερματίσει τα τρία τελευταία χρόνια στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Marc Marquez, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία του να ήταν το 2017. Οι χειμερινές δοκιμές του 2020 έδειξαν τη Ducati να είναι ανταγωνιστική, όμως η επιστροφή στη δράση αναμένεται να ανακατέψει τη τράπουλα, ενώ οι διεκδικητές να πληθαίνουν, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει δυναμικά η Yamaha και η Suzuki.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μένει να αποδειχθεί εάν η κίνηση της Ducati να κρατήσει τον Ιταλό και τα επόμενα χρόνια θα αποδειχθεί σωστή και το 2021 θα δει τον Jack Miller teammate του, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles