spot_img

Επίσημο: Μένει και το 2018 στην Ferrari o Raikkonen

H Ferrari ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Kimi Raikkonen, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και το 2018.

Ο Φινλανδός, έμενε δίχως συμβόλαιο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όμως πλέον έγινε γνωστό πως θα παραμείνει στην Ferrari και την επόμενη χρονιά. O πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne είχε ασκήσει την πίεσή του στον Kimi πριν λίγο καιρό για να βελτιώσει την απόδοσή του, όμως το κλίμα τις τελευταίες εβδομάδες άλλαξε προς το καλύτερο.

Ο Raikkonen διανύει μια μέτρια χρονιά για τον ίδιο, με τα αποτελέσματά του να τον έχουν θέσει από νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου. Όμως, αυτό τον κάνει ιδανικό νούμερο 2 για τον Sebastian Vettel, o οποίος αναμένεται να ανανεώσει κι εκείνος το συμβόλαιό του. Ο ίδιος ο Vettel έχει ζητήσει από την Ferrari πως θα ήθελε τον Kimi να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

Το συμβόλαιο του Raikkonen είναι όπως όλα δείχνουν μονοετές και πιθανότατα το τελευταίο που υπογράφει στην καριέρα του με ομάδα F1. Το 2018, θα αποτελέσει την 16η σεζόν του “Iceman” στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με την πρώτη να είναι πίσω στο 2001 με την Sauber.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles