spot_img

Επίσημο: Τέλος ο Vandoorne από την McLaren στο τέλος του 2018

Με ανακοίνωση της, η McLaren επισημοποίησε πως ο Stoffel Vandoorne θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

Μία μόλις ημέρα μετά το GP Ιταλίας, η ανακοίνωση πως ακόμα μια θέση στην ομάδα του Woking θα αδειάσει ήρθε, καθώς μετά τον Fernando Alonso και ο νεαρός Βέλγος θα αποχωρήσει. Η σεζόν του 2018 είναι απογοητευτική για τον ίδιο, καθώς έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ τον teammate του στις κατατακτήριες.

Ο Carlos Sainz θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Alonso, όμως ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα πάρει τη θέση του Vandoorne.

Ο Lando Norris που έχει οδηγήσει σε δύο FP1 σε Spa και Monza είναι ένα από τα φαβορί για τη θέση, ενώ οι περιπτώσεις των Esteban Ocon και Sergio Perez παίζουν επίσης δυνατά για την McLaren.

Όμως, πολύ πιθανό επίσης είναι να δούμε έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή που οδήγησε για την ομάδα από το 2002 μέχρι και το 2006 να επιστρέφει στο Woking για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Η ίδια η McLaren έχει ανακοινώσει πως το lineup της για το 2019 θα επισημοποιηθεί μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, οπότε μέχρι τότε οι φήμες θα δίνουν και θα παίρνουν.

Όσο για τον Vandoorne, αρκετές φήμες τον έστελναν στην Sauber, ενώ δεν είναι απίθανο να καταλήξει στην Toro Rosso. Ο manager του πάντως, έχει δηλώσει πως ο Βέλγος θα βρίσκεται 100% στο grid την επόμενη σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles