spot_img

Ετοιμάζει αναβαθμίσεις η Renault

H Renault ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της, αρχής γενομένης από το GP του Μπαχρέιν.

Η Γαλλική ομάδα, είχε ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, με τον Nico Hulkenberg να τερματίζει 11ος και ο Jolyon Palmer εγκατέλειψε.

Μπορεί η Renault να ήθελε περισσότερα από το πρώτο GP, ο επικεφαλής της, Cyril Abiteboul πιστεύει πως το μονοθέσιο μπορεί να βελτιωθεί πολύ, ειδικά όταν έρθουν οι νέες αναβαθμίσεις.

«Έχουμε μία ομάδα, η οποία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και έρχονται πολλά ακόμα. Είμαι όμως σίγουρος, πως άμεσοι ανταγωνιστές μας όπως η Toro Rosso και η Force India δεν κοιμούνται και θα φέρουν αναβαθμίσεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα φέρει περισσότερα νέα κομμάτια. Γνωρίζουμε τι έρχεται και μας εξιτάρει. Αν είχαμε ήδη τα κομμάτια που θα φέρουμε, τότε θα ήμασταν σίγουρα στους βαθμούς».

Όταν ο Abiteboul ρωτήθηκε πότε θα έρθουν οι νέες αναβαθμίσεις, δήλωσε:

«Έχουμε κάποια πράγματα, τα οποία θα έρθουν στο Μπαχρέιν. Ξέρω όμως πως δεν θα είμαστε οι μόνοι. Θα είναι μία αρκετά ανταγωνιστική, πολύ δύσκολη σεζόν και πρέπει πολλά πράγματα να πάνε καλά για να κάνουμε πρόοδο».

Παρά τις αναβαθμίσεις, ο Abiteboul θέλει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη της, καθώς ο περιορισμένος χρόνος στη πίστα στην Αυστραλία, κόστισε στην ομάδα και ειδικά στον Palmer.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles