spot_img

Έτοιμη να θυσιάσει αξιοπιστία για απόδοση είναι η McLaren

H McLaren θέλει να πάρει ρίσκα τη νέα χρονιά της F1, καθώς η επιστροφή στη κορυφή, ενδέχεται να έχει και κόστος σύμφωνα με τον Zak Brown.

H δίψα που έχει η ομάδα του Woking ώστε να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, φαίνεται πως έχει μεγαλώσει. Και μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, μιας και τα τελευταία χρόνια, η απόδοσή της είναι κάτω του μετρίου. Μόνο και μόνο το γεγονός πως το τελευταίο βάθρο ήταν στην Αυστραλία το 2014 και η τελευταία νίκη στην Βραζιλία το 2012, λέει πολλά.

Έπειτα από τρία ανεπιτυχή χρόνια συνεργασίας με την Honda, η McLaren έχει στραφεί προς την Renault και εναποθέτει τις ελπίδες της στον Γάλλο κατασκευαστή.

Τώρα, ο Brown πιστεύει πως μπορεί να θυσιαστεί η αξιοπιστία τη φετινή χρονιά, εάν πρόκειται να κερδίσουν σε απόδοση και ταχύτητα.

Έχουμε πολλές ανησυχίες τη φετινή σεζόν, όχι μόνο τη μονάδα ισχύος. Στο σύνολο, είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Η Renault έχει τη ταχύτητα, το απέδειξε πως την έχει. Είχαν προβλήματα αξιοπιστίας όμως, όταν ανέβασαν την δύναμη του κινητήρα. Το είδαμε στο Μεξικό. Κάποιος μου είπε πως έσπασαν τέσσερις κινητήρες, αλλά επικράτησαν στον αγώνα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη κορυφή. Έτσι είναι οι αγώνες. Η απόδοση μπορεί να κοστίσει σε αξιοπιστία. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε κάποια προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά ελπίζω πως δεν θα είναι πολλά. Όμως, μια ομάδα της F1, είναι κάτι παραπάνω από τη μονάδα ισχύος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles