spot_img

F1 – Συνεχίζονται τα σενάρια επιστροφής του Vettel

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την επιστροφή του Sebastian Vettel στην F1 δεν λένε να σταματήσουν. Τι λέει ωστόσο ο Γερμανός;

Στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2022 στο Άμπου Ντάμπι, ο Sebastian Vettel κρέμασε το κράνος του. Για πολλούς ήταν μια πρόωρη απόφαση που σύντομα θα μετάνιωνε, όμως ο 36χρονος Γερμανός έχει βρει τρόπους να απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τις πίστες.

Η περιβαλλοντική του ευαισθησία, τον προέτρεψε να ξεκινήσει την καμπάνια «race without trace», που προωθεί τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων σε αγωνιστικά μονοθέσια. Στα ελάχιστα Grand Prix που τον έχουμε δει να εμφανίζεται (Μονακό, Ιαπωνία), πάντα η παρουσία του συνοδεύεται με πληθώρα φημών και δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του.

Ο Vettel, μίλησε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Formula 1 και είπε.

«Δεν μπορώ ποτέ να αποκλείσω ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά για να επιστρέψω στη Formula 1. Η ηλικία δεν είναι πρόβλημα για μένα και εγώ ήμουν αυτός που αποφάσισα να σταματήσω. Όμως δεν αποφάσισα να σταματήσω για να αναιρέσω την απόφασή μου ένα χρόνο μετά. Έχω το προνόμιο να περνάω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου. Αυτή είναι τώρα η προτεραιότητά μου. Έχω ανακαλύψει εκ νέου τον κόσμο τα τελευταία χρόνια και όσο μεγάλη κι αν είναι η Formula 1, έγινε ολοένα και πιο μικρή».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ. 

Αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο θεσμό το 2024 αυτός δεν αποκλείεται να είναι το WEC. Ο Γερμανός έχει πρόταση από την Jota Sport ώστε να αγωνιστεί στην κατηγορία Hypercar του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής και αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει νίκη στις 24 Ώρες Le Mans.

Είναι πολύ πιθανό να μοιραστεί την Porsche 963 LMDh μαζί με τον Jenson Button, ενώ κι άλλα κορυφαία ονόματα εξετάζονται από τη βρετανική ομάδα. Ο Vettel αναμένεται να κάνει τον επόμενο μήνα δοκιμές με τo LMP2 αγωνιστικό της Jota προτού πάρει την τελική του απόφαση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles