spot_img

Ferrari: Ανανεώνει σύντομα ο Sainz

Η Ferrari εκτιμά πως οι συζητήσεις με τον Carlos Sainz για την ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι «εύκολες» και πως στο τέλος θα επιτευχθεί συμφωνία με τον Ισπανό οδηγό.

Ο Carlos Sainz μετακινήθηκε από τη McLaren στη Ferrari το 2021, όπου και αντικατέστησε τον Sebastian Vettel ως team-mate του Charles Leclerc. Ο Ισπανός προσαρμόστηκε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον οδηγό που είχε καινούριο περιβάλλον την περασμένη σεζόν, κάτι στο οποίο βοήθησε και η Ferrari, με τις δοκιμές που έκανε. Ο Sainz κατάφερε να πετύχει 4 βάθρα και τερμάτισε στην 5η θέση του Πρωταθλήματος οδηγών, κάτι που αποτελεί την καλύτερή του επίδοση στη Formula 1.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1970s

Οι επιδόσεις του Sainz με τη Ferrari ήταν άκρως θετικές, με τον Laurent Mekies (Αθλητικός Διευθυντής) να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πως ο Ισπανός δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στις σχέσεις του με τον team-mate του, Charles Leclerc. Για τον «Smooth Operator» μίλησε και ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, στην καθιερωμένη ομιλία στα media στην ολοκλήρωση της σεζόν του 2021. Ο Ιταλός αποκάλυψε πως είναι στα πλάνα της ομάδας οι συζητήσεις με τον Sainz για ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως είπαμε, νομίζω στον τελευταίο αγώνα, θα συζητήσουμε στη χειμερινή διακοπή την επέκταση του συμβολαίου του. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το πού βρισκόμαστε. Ασφαλώς και πιστεύω πως τα πήγε πολύ καλά στη διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που ενσωματώθηκε, με την απόδοση που είχε εντός πίστας και στη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων. Επομένως, χωρίς αμφιβολία θα συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Αυτό θ’ αποτελέσει κομμάτι της χειμερινής περιόδου.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Ο Mattia Binotto ξεκαθάρισε, έπειτα, την πορεία των συζητήσεων που επιθυμεί να έχει με τον Carlos Sainz:

Θα ήθελα να καθίσω και να συζητήσω μαζί του. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τη συζήτηση, δεν γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του ο Carlos, ως οδηγός. Συνεπώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Αρχικά, θα ήθελα να κατανοήσω κατά πόσο είναι ευχαριστημένος, να κάνουμε από κοινού μία ανασκόπηση της σεζόν και να κοιτάξουμε μαζί το μέλλον. Θα είναι, χωρίς αμφιβολία, μία εύκολη συζήτηση. Έως τώρα, όμως, δεν έχουμε ξεκινήσει, άρα δεν έχω για εσάς κάποια απάντηση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Ferrari έχει συμβόλαιο με τον Charles Leclerc μέχρι το τέλος του 2024 και οι επόμενες ημέρες ίσως «φανερώσουν» τις προθέσεις της ιταλικής ομάδας για το δίδυμο οδηγών με το οποίο θέλει να πορευτεί τα επόμενα χρόνια.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles