spot_img

GP Άμπου Ντάμπι: Οι δηλώσεις των νικητών

Οι Valtteri Bottas, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel μίλησαν μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το μεγάλο φινάλε του 2017.

Ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes, τα έδωσε όλα στον αγώνα και ήταν άκρως ευχαριστημένος με την 3η νίκη της καριέρας του, κλείνοντας τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμένα. Αυτό το τριήμερο πήρα την pole position, τη νίκη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Μπορεί εμείς οι Φινλανδοί να μην δείχνουμε συναισθήματα, αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχουμε. Δεν μπορώ να το δείξω σε μεγάλο βαθμό, αλλά νιώθω εξαιρετικά.

Ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 2η θέση, ο οποίος έδωσε τα πάντα για τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Βρετανός έδωσε συγχαρητήρια στον teammate του για τη νίκη, με την Mercedes να κάνι ξανά το 1-2.

Συγχαρητήρια στον Valtteri, άξιζε τη νίκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, τόσο εδώ, αλλά και στο εργοστάσιο. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι γι’αυτούς.

Ο Sebastian Vettel έκανε έναν μοναχικό αγώνα, αλλά ολοκλήρωσε το τελευταίο βάθρο της χρονιάς, δείχνοντας έτοιμος για τη μάχη του 2018.

Είχα μια καλή εκκίνηση, αλλά μετά δεν είχα που να πάω. Ήταν αρκετά μοναχικά να πω την αλήθεια. Είχαμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο μισό του αγώνα, αλλά όχι όσο θα χρειαζόμασταν για να τους πιάσουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles