spot_img

GP Αγίου Μαρίνου FP1: Εντυπωσιακό πρωινό για Vinales

O Maverick Vinales ήταν ο πρωτοπόρος στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Αγίου Μαρίνου, με την Yamaha να ξεκινά δυναμικά στο Misano.

Ο Ισπανός βγήκε με φρέσκα ελαστικά –πίσω φορούσε το σκληρό- στα τελευταία πέντε λεπτά και έριξε τα χρονόμετρα στο 1:32.198, δείχνοντας τη δυναμική της Yamaha στη συγκεκριμένη πίστα. Δίχως δοκιμές στο Misano, ο Vinales ήταν με διαφορά ο ταχύτερος, αφήνοντας στη 2η θέση τον Quartararo για 0.550s. Αυτό έδειξε πως έκανε έναν φοβερό χρόνο για να ξεκινήσει το τριήμερο με τον δικό του δυναμικό τρόπο και πλησίασε στο μισό δευτερόλεπτο από το ρεκόρ πίστας. Στην 3η θέση έμεινε ο Aleix Espargaro με την Aprilia, έχοντας μια πολύ καλή περίοδο, όμως η διαφορά από τη κορυφή είναι αρκετά μεγάλη για την ώρα.

Ο Johann Zarco πήρε την 4η θέση με έναν πολύ καλό χρόνο όντας και η πρώτη Ducati, αφήνοντας στην 5η θέση τον Bradley Smith, που έγραψε έναν πολύ ανταγωνιστικό χρόνο, αλλά 1s πίσω από τον Vinales. O Joan Mir έφερε την Suzuki στην 6η θέση μπροστά από τον Jack Miller, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι 0.005s. Ο εκ νέου εγχειρισμένος Cal Crutchlow πήρε την 8η θέση μπροστά από τον Pol Espargaro, ο οποίος έφερε την KTM μόλις στην 9η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami, μπροστά από τον Valentino Rossi. O Ιταλός ήταν 1.495s πίσω από τον teammate του και σίγουρα θα θέλει να βελτιώσει την εμφάνισή του για τη συνέχεια του τριημέρου. Οι Franco Morbidelli, Brad Binder και ο Andrea Dovizioso βρέθηκαν πίσω του, με τον αναβάτη της Ducati να αντιμετωπίζει προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του στην αρχή της διαδικασίας. Μόλις στην 16η θέση ο Alex Rins, ενώ ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Miguel Oliveira, ολοκλήρωσε στην τελευταία θέση, 2.4s μακριά από τον ταχύτερο χρόνο.

Αποτελέσματα FP1 του GP Αγίου Μαρίνου

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles