spot_img

GP Άμπου Ντάμπι FP3: O Russell ταχύτερος πριν τις κατατακτήριες

Ο George Russell ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Άμπου Ντάμπι, σε μία παράξενη διαδικασία που αρκετοί πρωταγωνιστές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα. 

Ταχύτερος μετά το τελευταίο 60λεπτο της σεζόν ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG. Ο Βρετανός δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το μονοθέσιό του φαίνεται να είναι το μοναδικό που έχει τόσο καλά πατήματα στη Γιας Μαρίνα. Στο δεύτερο μισό του FP3 σημείωσε το 1:24,418 και πήρε την πρώτη θέση. Πίσω του ήταν ο Lando Norris, ο οποίος ήταν μόλις 95 χιλιοστά πιο αργός από τον συμπατριώτη του.

Στην 3η θέση ήταν ο Oscar Piastri με τη δεύτερη MCL60, δείχνοντας πως η McLaren έχει ταχύτητα στο Άμπου Ντάμπι.

Ακολούθησε ο Alex Albon της Williams Racing, o οποίος εντυπωσίασε με την επίδοσή του, παρά το γεγονός πως ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Russell. Ο Charles Leclerc ήταν μόλις στην 6η θέση και έξι δέκατα μακριά από την κορυφή, ενώ ένα δέκατο πιο αργός ήταν ο Max Verstappen. Αμφότεροι δεν ήταν άνετοι στα μονοθέσιά τους και οδεύουν στις κατατακτήριες με πολλά ερωτηματικά.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Esteban Ocon έφερε την Alpine στην 7η θέση, μπροστά από τον Logan Sargeant. Στην 9η θέση ήταν ο Yuki Tsunoda ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Zhou Guanyu. Εκτός αυτής είχαμε ονόματα όπως οι Sergio Perez, Lewis Hamilton, Fernando Alonso και Carlos Sainz.

Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για τις 4μμ ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP3 GP Άμπου Ντάμπι

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles