spot_img

GP Αυστρίας FP1&2: Προβάδισμα για την Ducati με τον Dovi στη κορυφή

O Andrea Dovizioso ήταν ταχύτερος την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές για το GP Αυστρίας, με την βροχή όμως να επηρεάζει την εξέλιξη της ημέρας.

Ο Ιταλός μπήκε με κέφια έπειτα από τη νίκη του στη Τσεχία και ολοκλήρωσε στην κορυφή των χρόνων. Ο ταχύτερος χρόνος του ήταν στο 1:23.830 και ήταν ο μόνος που κατέβηκε το 1:24 και για την ώρα έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας πρόκριση στο Q2. Ο Jorge Lorenzo έκανε το 1-2 για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati με χρόνο στο 1:24.045 αλλά ο Danilo Petrucci ολοκλήρωσε στην 3η θέση για να κλείσει για την ιταλική εταιρία τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Marc Marquez πήρε την 4η θέση, αλλά ήταν 0.5s μακριά από τον Dovi και ο Andrea Iannone έκλεισε την πρώτη 5άδα. Ακολούθησε ο Dani Pedrosa, o Cal Crutchlow, o Tito Rabat, o Johann Zarco & o Maverick Vinales που έκλεισε την 10άδα. Όλοι οι παραπάνω έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2, μιας και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών η βροχή έκανε την εμφάνισή της και κανένας αναβάτης δεν κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους τους.

Αυτό σημαίνει πως αύριο στο FP3 θα δούμε όλους τους αναβάτες αρχικά να στοχεύουν σε ένα πολύ έντονο πρόγραμμα για βελτίωση του set-up. Στη συνέχεια θα βλέπουμε να πιέζουν περισσότερο και στα τελευταία λεπτά θα είναι απρόβλεπτα, μιας και όλοι θα θέλουν το εισιτήριο για απευθείας πρόκριση στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles