spot_img

GP Αυστρίας FP2: Σαν να μην έγινε ποτέ

Ο Jack Miller ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Αυστρίας, το οποίο επηρεάστηκε από την βροχή και τα συμπεράσματα ήταν απειροελάχιστα.

Ο καιρός ήταν αρκετά άστατος στο FP2, με την βροχή να πέφτει στη μισή πίστα, κάνοντας το έδαφος βρόχινο για ένα μέρος της. Αυτό δεν επέτρεψε στους αναβάτες ούτε να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους, καθώς τα βρόχινα ελαστικά έλιωναν μέχρι να φτάσουν στο βρεγμένο κομμάτι.

Στα τελευταία λεπτά, η πίστα είχε καλυτερέψει και οι περισσότεροι αναβάτες βγήκαν να κάνουν μια προσπάθεια, με τους χρόνους να είναι αρκετά πιο πάνω από το FP1. O Miller έγραψε το ταχύτερο πέρασμα στο 1:26.475 και ήταν ταχύτερος του Iker Lecuona με την KTM, ενώ τη πρώτη 3άδα έκλεισε ο Miguel Oliveira.

Οι διαφορές ήταν σχετικά μεγάλες και συνολικά 17 οδηγοί έγραψαν χρονομετρημένη προσπάθεια. Αυτοί που δεν έγραψαν ήταν οι εργοστασιακές KTM, Aprilia και ο Andrea Dovizioso.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό σημαίνει πως οι χρόνοι του FP1 παραμένουν για την απευθείας πρόκριση στο Q2 στις κατατακτήριες δοκιμές και οι περισσότεροι αναβάτες θα εύχονται το FP3 το Σάββατο το πρωί να είναι υπό καθαρές καιρικές συνθήκες.

Αποτελέσματα FP2 για το GP Αυστρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles