Ο Oscar Piastri ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο QP του GP Εμίλια-Ρομάνια και κατέκτησε την τρίτη του φετινή pole position στην F1.
Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις σερί νίκες του στη Formula 1, ο Oscar Piastri πήρε – μετά από συγκλονιστική μάχη με τον Max Verstappen – την pole position στην Ίμολα. Ο 24χρονος Αυστραλός θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του grid στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια αφού σημείωσε το 1:14,704. Με τον τρόπο αυτό έφτασε στην τρίτη του φετινή pole position.
Δίπλα του θα βρίσκεται ο Max Verstappen της Red Bull Racing. Ο Ολλανδός ήταν μόλις 34 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Piastri και αύριο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη του στα φρένα για την πρώτη στροφή.
Μην χάσετε τη Δευτέρα 19/5 στις 21:00 την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Imola. Μπορείτε να ακούστε την εκπομπή πατώντας ΕΔΩ.
Τρίτος θα εκκινήσει ο George Russell της Mercedes, ο οποίος έκανε τον ταχύτερο χρόνο του με τη μεσαία γόμα ελαστικών και όχι με τη μαλακή. Ο Βρετανός ξεπέρασε τον Lando Norris, ο οποίος είχε και πάλι μία απογοητευτική εμφάνιση.
Τρομερή εμφάνιση από την Aston Martin η οποία είχε και τα δύο της μονοθέσια στο Q3, ενώ εκτός 10άδας θα εκκινήσουν οι Charles Leclerc και Lewis Hamilton.
Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι, της νίκη του Oscar Piastri, τη μάχη με τον Max Verstappen και το μπάχαλο της Ferrari
Περισσότερα σε λίγο…