spot_img

GP Γαλλίας QP: Άπιαστος Quartararo

O Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Γαλλίας, σε μια επεισοδιακή διαδικασία.

Ο Γάλλος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να γράψει τον ταχύτερο του γύρο. Στο τέλος του Q2 και με βρόχινα ελαστικά έγραψε το 1:21.600 και πήρε την τρίτη σερί pole position στο 2021. Ο χρόνος του ήταν αρκετός ώστε να αφήσει για 0.081s στην 2η θέση τον Maverick Vinales. Αυτό έφερε την Yamaha στο 1-2, σε μια εξαιρετική ημέρα για τους Ιάπωνες. Στην 3η θέση έκλεισε ο Jack Miller με την Ducati σε μια πολύ δυνατή εμφάνιση. Ο Αυστραλός ήταν 0.104s πίσω από την pole position και αύριο θα παλέψει για την δεύτερη νίκη του φέτος.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Franco Morbidelli ήταν εντυπωσιακός και πήρε την 4η θέση σε μια εξαιρετική εμφάνιση για την Petronas SRT. Πίσω του βρέθηκε ο Johann Zarco στην δεύτερη ταχύτερη Ducati. O Γάλλος εντός έδρας θα ήθελε να κάνει κάτι καλύτερο, όμως έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να τα καταφέρει. Ο Marc Marquez προσπάθησε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Μένοντας στην 6η θέση, μόνο ευχαριστημένος πρέπει να είναι, καθώς η πίστα βελτιώθηκε πολύ στο τέλος.

Ο Takaaki Nakagami έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στην 7η θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro. Η Honda είχε το 1-2-3 με δύο λεπτά να απομένουν, όμως οι παραπάνω οδηγοί κατάφεραν να βρουν κάτι επιπλέον. Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 9η θέση σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ιταλός ήταν βελτιωμένος και συνολικά 0.791s πίσω από τον χρόνο της pole position.

Ο Miguel Oliveira ήταν στην 10η θέση έχοντας και πτώση, ενώ την τέταρτη σειρά έκλεισαν οι Lorenzo Savadori και Luca Marini.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Απογοήτευση για την Suzuki, καθώς κανένας αναβάτης της δεν πέρασε στο Q2. O Joan Mir θα ξεκινήσει από την 14η θέση, ενώ ο Alex Rins Στην 15. Κάκιστες κατατακτήριες και για τον Peco Bagnaia, o οποίος θα εκκινήσει τον αγώνα στην 16η θέση της κατάταξης.

Αποτελέσματα QP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles