spot_img

GP Ιαπωνίας Race: Νίκη και πάλι για Marquez και πρωταθλήτρια η Honda

Ο Marc Marquez ήταν ο μεγάλος νικητής στο Motegi και το GP Ιαπωνίας, φέρνοντας ακόμα μια νίκη στη Honda μέσα στο σπίτι της και δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει να κερδίζει.

Ο Ισπανός έκανε μια τέλεια εκκίνηση, έχασε ελάχιστα τη πρωτοπορία αλλά όταν την ανέκτησε, άνοιξε τη διαφορά στο δευτερόλεπτο και δεν έπεσε ποτέ από εκείνο το σημείο. Κάνοντας έναν αγώνα επίδειξης ταχύτητας πήρε ακόμα μια νίκη και έδειξε και πάλι πως εντός έδρας η Honda δεν μπορεί να χάσει. Στη 2η θέση ολοκλήρωσε ο Fabio Quartataro, ο οποίος έκανε και πάλι έναν πολύ καλό αγώνα και ήταν η ταχύτερη Yamaha ξανά, παίρνοντας ένα ακόμα εξαιρετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζοντας και το βραβείο του Rookie of the Year για τον φοβερό Γάλλο. Ο Andrea Dovizioso έκλεισε το βάθρο για τη Ducati, έχοντας εξαιρετικό ρυθμό στους τελευταίους γύρους και αν ο αγώνας είχα ακόμα 1 ή 2 γύρους, μπορούσε να είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Επιπλέον, έφτασε και τα 100 βάθρα στη καριέρα του και σίγουρα στα επόμενα θέλει να είναι στη κορυφή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Maverick Vinales έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει ακόμα ένα φετινό βάθρο, ενώ είχαμε μάχη μέχρι τη γραμμή για τη 5η θέση. Ο Cal Crutchlow, είχε εξαιρετική έξοδο από τη τελευταία στροφή και πέρασε κυριολεκτικά στο νήμα τον Franco Morbidelli. Ο Alex Rins τερμάτισε ακριβώς πίσω τους έχοντας εξαιρετική μάχη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη δεύτερη Suzuki να ακολουθεί στην 8η θέση.

Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση από τον Danilo Petrucci στην 9η θέση μπροστά από τον Jack Miller που έχανε τη μια θέση μετά την άλλη, ενώ τη βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Pol Espargaro, Miguel Oliveira, Peco Bagnaia, Mika Kallio και Aleix Espargaro.

O Jorge Lorenzo παρά τη καλή Παρασκευή δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από τη 17η θέση, ενώ ο Valentino Rossi εγκατέλειψε μετά και από ακόμα μια πτώση στο Motegi.

Αποτελέσματα Αγώνα του GP Ιαπωνίας για το MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles