spot_img

GP Ισπανίας: Η Ducati μπροστά και οι Yamaha στο Q1

Οι κατατακτήριες για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο MotoGP θα έχουν έντονο ενδιαφέρον, με τις δύο Yamaha και όχι μόνο να βρίσκονται εκεί.

Ο Danilo Petrucci στην πάντα βρεγμένη πίστα της Βαλένθια έγραψε τον ταχύτερο χρόνο το πρωί του Σαββάτου και πήρε μια γεύση για το πώς είναι η πίστα σήμερα. Ο Ιταλός έγραψε το 1:39.712 και ξεπέρασε τον Andrea Dovizioso, o oποίος ήταν μόλις 0.088s πίσω του. Ο πανταχού παρών Marc Marquez ήταν στη 3η θέση το πρωί και ακολούθησε στο 0.1s από τον αναβάτη της Pramac.

Ο πάντα καλός σε βρόχινες συνθήκες Jack Miller ήταν σε μια πολύ καλή 4η θέση και την πρώτη 5άδα έκλεισε ο Johann Zarco όντας η πρώτη Yamaha. O Dani Pedrosa ήταν στην 6η θέση μπροστά από τον Pol Espargaro με την KTM, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Alex Rins, Aleix Espargaro και ο Michelle Pirro.

Και οι 10 πρώτοι από το FP3 έχουν απευθείας πρόκριση στο Q2, από το οποίο έχουμε μεγάλες απουσίες.

Οι δύο μεγαλύτερες είναι φυσικά οι Valentino Rossi και Maverick Vinales που θα αναμετρηθούν και οι δύο από το Q1 το μεσημέρι του Σαββάτου. Μαζί τους θα είναι οι Andrea Iannone και ο Jorge Lorenzo που επέστρεψε από τον τραυματισμό του στη δράση.

Aποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles