spot_img

GP Ιταλίας FP2: H αντεπίθεση της Honda

O Cal Crutchlow ήταν ο ταχύτερος στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Mugello, δείχνοντας πως η Honda είναι στο παιχνίδι της νίκης.

Ο Βρετανός αναβάτης της LCR Honda, σημείωσε στο τέλος της διαδικασίας το 1:47.365 και ξεπέρασε τον χρόνο του Andrea Dovizioso που έμεινε στην 2η θέση.

Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές για να μπορέσουν οι ομάδες να βρουν το κατάλληλο set-up και οι οδηγοί να βρουν το όριο της μοτοσυκλέτας.

Οι πρώτες Yamaha ήταν εκείνες της Tech3, με τον Jonas Folger να είναι στην 3η θέση και τον Johann Zarco στην 4η. Πολύ δυνατοί οι δύο αναβάτες, με τον Zarco να είναι πάντα εκείνος που φαίνεται να βρίσκει το κάτι παραπάνω όσο εξελίσσεται το σ/κ. Στην 5η θέση ήταν η πρώτη εργοστασιακή Honda, με τον Dani Pedrosa να είναι μόλις 0.334s πίσω από τον Crutchlow.

Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Barbera, Bautista, Iannone, Pirro και Petrucci.

Το FP2 είχε πολλές εκπλήξεις, με πολλά μεγάλα ονόματα να βρίσκονται εκτός 10άδας. Ο Jorge Lorenzo ήταν 11ος, ενώ οι Rossi και Vinales τον ακολούθησαν τις θέσεις 12 και 13. Μάλιστα, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, είχε μια άσχημη πτώση στο μέσον της διαδικασίας. Ο Marc Marquez ήταν μόλις 14ος, όμως όλοι τους αύριο θα βρουν παραπάνω χρόνο και θα ανέβουν στην κατάταξη.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός, πως ο 1ος και ο 16ος είχαν διαφορά μόλις 0.764s.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles