spot_img

GP Ιταλίας FP3: Ξανά ταχύτερος ο Sainz, θρίλερ οι κατατακτήριες

Ο Carlos Sainz ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Μόντσα.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Ιταλίας της Formula 1 με το FP3 να ολοκληρώνει τις περιόδους ελεύθερων δοκιμών για το τριήμερο. Σε μία διαδικασία γεμάτη δράση, είδαμε οδηγούς να κάνουν προσομοιώσεις αγώνα, όμως έκαναν και τις τελευταίες τους προετοιμασίες για τις κατατακτήριες δοκιμές που ακολουθούν.

Ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari είναι σε τρομερή φόρμα στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του και ήταν και πάλι ταχύτερος όλων. Ο Ισπανός σημείωσε το 1:20,912 με τη μαλακή γόμα ελαστικών, τον ταχύτερο γύρο του τριημέρου έως τώρα. Ο χρόνος του ήταν κατά 0,086 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος ήταν πιο χαρούμενος σε σχέση με τις δοκιμές της Παρασκευής. Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Lewis Hamilton με τη βελτιωμένη Mercedes W14, όμως το γερμανικό μονοθέσιο είναι μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον ανταγωνισμό.

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

Ο Charles Leclerc δυσκολεύτηκε και στο FP3 να βρει τη χρυσή τομή στον έναν γύρο και ήταν μόλις 4ος μπροστά από τον Fernando Alonso της Aston Martin. O George Russell ήταν στην 6η θέση μπροστά από τους δύο οδηγούς της Haas οι οποίοι εντυπωσίασαν. Στην 9η θέση ήταν ο Alex Albon της Williams, ενώ ο Sergio Perez είχε μηχανικά προβλήματα και δεν έκανε χρόνο στο τέλος της διαδικασίας.

Στις κατατακτήριες δοκιμές που ακολουθούν, οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν και τις τρεις γόμες ελαστικών της Pirelli, μία σε κάθε περίοδο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά εφέτος που η Formula 1 δοκιμάσει αυτό το πείραμα.

Αποτελέσματα FP3 GP Ιταλίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles