spot_img

GP Μεξικού FP1: Leclerc και Ferrari έθεσαν το ρυθμό

O Charles Leclerc της Ferrari ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Μεξικού και έθεσε το ρυθμό ενόψει της συνέχειας του τριημέρου.

To Grand Prix Μεξικού, ο 20ος αγώνας της Formula 1 στο 2025 ξεκίνησε με το FP1. Ομάδες και οδηγοί είχαν μία ώρα στη διάθεσή τους ώστε να… γνωρίσουν την πίστα και να αξιολογήσουν την ταχύτητα των μονοθεσίων τους.

Αυτό που ξεχώρισε στο FP1 ήταν η παρουσία 9 διαφορετικών rookies, με τη Sauber να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έβαλε αναπληρωματικό οδηγό σε κάποιο από τα μονοθέσιά της.

Μην χάσετε τη Δευτέρα 27/10 στις 21:00 την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Μπορείτε να ακούστε την εκπομπή πατώντας ΕΔΩ.

Ταχύτερος οδηγός στο FP1 ήταν ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος στο δεύτερο μισό της διαδικασίας σημείωσε με τη μαλακή γόμα ελαστικών το 1:18,380 και πήρε την 1η θέση. Ο χρόνος αυτός ήταν ικανός για να αφήσει στη 2η θέση τον Kimi Antonelli της Mercedes, ο οποίος ήταν 0,107 δλ μακριά από την κορυφή.

Στην 3η θέση συναντάμε την πρώτη έκπληξη της κατάταξης. Ο Nico Hulkenberg της Sauber έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο και έδειξε δυνατός από την πρώτη περίοδο δοκιμών.

Στην 4η θέση ήταν ο Oscar Piastri της McLaren με τον Αυστραλό να υπολείπεται 0,404 από τον ταχύτερο Leclerc. Ο Αυστραλός ήταν ο πρώτος που έκανε χρόνο με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Στην 5η θέση συναντάμε έναν ακόμη οδηγό της Sauber, με τον Gabriel Bortoleto να κάνει μία εντυπωσιακή επίδοση.

Δείτε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την πλήρη ανάλυση του GP ΗΠΑ και της μάχης του τίτλου στους οδηγούς με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο

Στην 6η θέση ήταν ο Arvid Lindblad της Red Bull Racing. O αναπληρωματικός οδηγός της αυστριακής ομάδας πήρε το μονοθέσιο του Max Verstappen για την πρώτη περίοδο δοκιμών και εντυπωσίασε με την αναβαθμισμένη RB21.

O Esteban Ocon της Haas πήρε την 7η θέση, ενώ 8ος ήταν ο Yuki Tsunoda. Ο Franco Colapinto κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για την Alpine με την 9η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Alex Albon της Williams.

Ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως ο χρόνος του FP1 ήταν πιο αργός από τον αντίστοιχο του 2024. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες «κρύβουν» ακόμα απόδοση.

Η δράση συνεχίζεται απόψε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Στη διαδικασία αυτή περιμένουμε να δούμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τη δυναμική των μονοθεσίων.

Αποτελέσματα FP1 GP Μεξικού

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Βρείτε μας στο TikTok
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles