spot_img

GP Μονακό: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε το grid του GP Μονακό, τον έκτο αγώνα της Formula 1 στο 2023. 

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του Grand Prix Μονακό, τον έκτο σταθμό της Formula 1 για το 2023. Οι κατατακτήριες δοκιμές μας προσέφεραν μία συγκλονιστική μάχη, όμως δεν όρισαν το τελικό grid. Μετά το τέλος του Q3, οι αγωνοδίκες επέβαλαν ποινή τριών θέσεων στον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari.

Από την pole position θα εκκινήσει ο Max Verstappen, ο οποίος έκανε ένα θαυμάσιο τελευταίο γύρο, που αποδείχθηκε καθοριστικός. Δίπλα του θα είναι ο Fernando Alonso και η μάχη τους στον πρώτο γύρο αναμένεται με αγωνία. Πίσω τους θα είναι οι Esteban Ocon και Carlos Sainz, με τον Γάλλο να θέλει να διατηρηθεί στη θέση του και να διεκδικήσει το βάθρο.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream με τις προβλέψεις για το Grand Prix Μονακό. 

Οι Lewis Hamilton και Charles Leclerc βρίσκονται στην τρίτη σειρά, ενώ πίσω τους βρίσκονται οι Pierre Gasly και George Russell. Στην πέμπτη σειρά της εκκίνησης θα είναι το δίδυμο-φωτιά των Yuki Tsunoda και Lando Norris.

Εκτός της πρώτης 10άδας, έχουμε ορισμένους οδηγούς που είναι εκτός θέσης. Ο Lance Stroll είχε για μία ακόμη φορά δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές και εκκινεί 14ος το σημερινό αγώνα. Από την άλλη, ο «σκουντούφλης» του Q1, Sergio Perez, θα εκκινήσει από την τελευταία θέση τον αγώνα και η αναρρίχησή του θα είναι αρκετά δύσκολη.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles