spot_img

GP Μπαχρέιν FP1: Ταχύτερος ο Ricciardo με την RB

O Daniel Ricciardo ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Μπαχρέιν στην πίστα του Σακχίρ για λογαριασμό της Visa Cash App RB.

Η νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 είναι εδώ με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της χρονιάς να έχει περάσει πλέον στην ιστορία. Το πρώτο 60λεπτο του τριημέρου μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε και τους 20 οδηγούς στην πίστα, οι οποίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας των ομάδων τους.

Ταχύτερος στο FP1 ήταν ο Daniel Ricciardo της Visa Cash App RB, κάνοντας την έκπληξη. Ο Αυστραλός με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:32,869 και πήρε την πρώτη θέση κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα στο paddock. Δεύτερος ήταν ο Lando Norris της McLaren Racing, o οποίος σημείωσε επίσης την ταχύτερη επίδοσή του με τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli. H διαφορά του από τον οδηγό της RB ήταν 0,032 δευτερόλεπτα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο.

Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο Oscar Piastri με τη δεύτερη McLaren MCL38 ενώ τέταρτος βρέθηκε ο Yuki Tsunoda με το δεύτερο μονοθέσιο της RB. Οι τέσσερις παραπάνω οδηγοί ήταν οι μόνοι που σημείωσαν την ταχύτερη επίδοσή τους με τη μαλακή γόμα ελαστικών.

Ο ταχύτερος οδηγός με τη μεσαία γόμα ελαστικών ήταν ο 5ος Fernando Alonso. Ο Ισπανός ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή και ξεπέρασε τους Max Verstappen της Red Bull Racing, George Russell της Mercedes-AMG και Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 75 χιλιοστά του δευτερολέπτου μόλις.

Στην 9η θέση ήταν ο Lewis Hamilton, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Valtteri Bottas, ο οποίος είχε τη μαλακή γόμα ελαστικών του στο ταχύτερο πέρασμά του. Με δεδομένο πως το FP1 πραγματοποιήθηκε υπό το φως του ήλιου, δεν μπορούμε να πάρουμε ένα σαφές δείγμα ταχύτητας των μονοθεσίων.

Στο τέλος του FP1 αρκετές ομάδες πραγματοποίησαν προσομοιώσεις αγώνα με πολλά καύσιμα. Έτσι, σύλλεξαν πολύτιμα δεδομένα για τη συνέχεια του αγωνιστικού τριημέρου.

Η δράση συνεχίζεται στις 17:00 ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP1 GP Μπαχρέιν

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles