spot_img

GP Ντόχα QP: Απίστευτος Martin στην pole position

Ο Jorge Martin ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο QP του GP Ντόχα, παίρνοντας την pole position στον δεύτερο αγώνα του στο MotoGP.

O Ισπανός ήταν εκπληκτικός στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, κάνοντας κάτι το οποίο δεν το είχε φανταστεί ποτέ του. Με έναν εκπληκτικό χρόνο σε δύσκολες συνθήκες έγραψε στον τελευταίο του γύρο στο 1:53.106 και έφερε τη δεύτερη σερί pole στην Ducati. Η επίδοση ήταν απίστευτη, με την Pramac να κάνει το 1-2 στη διαδικασία. Ο Johann Zarco έκανε ένα εκπληκτικό τελευταίο γύρο και πήρε την 2η θέση, σε μια τρομερή εμφάνιση για τον Γάλλο. Ο Maverick Vinales έκανε μια φοβερή εμφάνιση με την Yamaha και πάλι, παίρνοντας την 3η θέση και μπορεί αύριο να διεκδικήσει και πάλι τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 3 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση έμεινε ο Jack Miller. O Αυστραλός ήταν απογοητευτικός και για δεύτερο σερί τριήμερο δεν απέδωσε όπως περίμενε ο ίδιος. Μάλιστα έχασε και από τις ιδιωτικές GP21, κάτι το οποίο σίγουρα προβληματίζει. Ο Fabio Quartararo έκανε έναν καλό χρόνο, όμως κατάφερε μόλις την 5η θέση στην σημερινή κατάταξη. Ο Peco Bagnaia δεν κατάφερε να επαναλάβει τα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά ολοκλήρωσε στην 6η θέση στις κατατακτήριες.

Ο Aleix Espargaro προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση που πήρε σήμερα. Η πρώτη Suzuki ήταν αυτή του Alex Rins στην 8η θέση σήμερα, σε ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα Σαββάτου. Ο Joan Mir ακολούθησε πίσω του, με τον Πρωταθλητή να περνάει από το Q1 στο Q2. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Franco Morbidelli, o οποίος έκανε μια μέτρια εμφάνιση με την Yamaha του, ενώ ακολούθησαν οι Stefan Bradl & Miguel Oliveira.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πολύ άσχημη εμφάνιση από τις Honda, με τις LCR και τον Pol Espargaro να μην έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο Q2. Κακές κατατακτήριες δοκιμές είχε και ο Valentino Rossi. O γιατρός θα ξεκινήσει αύριο από την 21η θέση μπροστά μόνο από τον Lorenzo Salvadori.

Αποτελέσματα GP Ντόχα QP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles